Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Založení forex účtu

kalich

Doporučené příspěvky

Dobre rano.
Z CMS mam predvyplneny formular na reg. Prechadzal som si ho a potreboval by som trocha pomoct, pretoze nemam ziadny majetok ktory je na mna napisany. Bude to problem, alebo nie:

"Udaje o financni situaci klienta"
1. Ciste jmeni
2. Likvidni majetek
3. Risk kapital

Ten par ponoziek tam pisat nechcem. :)
Dakujem za odpoved

Sdílet pomocí služby

• Odpovědí 1,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Volf:
Milane, jak s tebou, prosím tě, komunikuje IBFX?
Pokusil jsem se před 14 dny založit online konto. Při vyplnění formuláře jsem zároveň uploadoval naskenované dokumenty. Hned druhý den se ozvali, že jim ty skeny nepřišly, ať je pošlu znova. Tak jsem to poslal znova majlem a pak už se neozvali. Cca po třech dnech jsem poslal majl, co se jako děje, jestli to dostali, a nikdo neodpověděl. Poslal jsem ještě jeden majl a zase žádná odezva. Tak jsem to zkusil na live chatu na zákaznické podpoře, tam mi chlapec po 20 minutách sdělil, že musím ty scany poslat ještě jednou. Takže jsem to celé naskenoval znova a poslal už počtvrté a zase žádná odpověď. Tak nevím, jestli mě náhodou nemají na seznamu hledaných teroristů... :) Ale docela mě to přestává bavit...
Petr

Sdílet pomocí služby

Volf:
Díky za reakci, už je to v pořádku. Psal jsem tam dnes ještě jeden majl a došla odpověď, že mi už posílali číslo konta. Samozřejmě jsem to všechno našel ve spamovém koši. Záhada pro mne je, že to znám a tak jsem se do toho spamu díval každý den při kontrole schránky, a objevilo se to tam až dnes!!!

Sdílet pomocí služby

to All: Posilam penize na ucet ibfx a chci mit jistotu ze vyplnim plat. prikaz v poradku nevim co zadat do pole Plat. titul a co do Účel platby. Do pole Refence plátce vyplnit Jmeno a cislo uctu u ibfx? A k cemu ibfx uvadi ABA # kdyz ho nelze nikde zadat? Zkuste mi prosim nekdo poradit popripadne zkontrolovat prikaz k uhrade jestli tam nekde nemam chybku ;). Moc diky Mira

1328

Sdílet pomocí služby

To DarkMan:
- Platebni titul- je to soubor cisel podle ktereho banka identifikuje druh platby..Kdyz kliknes na ty tecky vedle policka, tak by se ti melo zobrazit co jaky kod znamena.. Ja pouzivam 952
- Do ucelu platby muzes uvest cokoliv, ja uvadim sve jmeno a ID u brokera
- Do reference napis svou identifikaci pro brokera, tzn. ID nebo cislo sveho uctu u neho
Mirek

Sdílet pomocí služby

Vážení, včera se mi samo změnilo zobrazení grafů v MT4 - zkrátily a zmenšily se svíčky (viz přílohy). Je to jen v určitém časovém úseku grafu a dále zpětně je zobrazení normální. Nelze to opravit pomocí lupy nebo tažením boční nebo spodní lišty. Nemůžu to nijak dostat zpět do většího normálního zobrazení. Nevíte někdo , jak prohazovat otevřené grafy jednotlivých měnových párů - abych mohl mít po sobě několik časových úseků jednotlivého páru aniž by to bylo rozházené a zkombinované s jinými páry podle toho, jak grafy postupně otvírám? . Může mi prosím někdo poradit ? Petr.

1354

1355

Sdílet pomocí služby

To Jano:
Na to ti nedokazu odpovedet. Podle me jsou to interni cisla jednotlivych bank / ja napr. zase vubec nemam cislo 100 /. Je mozne ze maji banky nejakou povinnost reportovat /napr. ze statistickych duvodu / platby do ciziny a z ciziny razene do jednotlivych ekonomickych oblasti. U me banky znamena kod 952 nasledujici:
952-Převody mezi cizozemci
Převody prostředků mezi cizozemci uskutečňované prostřednictvím nostro účtů v zahraničí a převody prostřednictvím nostro účtů v cizí měně u tuzemské banky, převody prostředků mezi cizozemci v rámci jedné banky nebo mezi dvěma bankami na území České republiky
Je ale mozne, ze je jen pomucka pro ucetni ve firmach, nevim.
Kazdopadne nic jsi tou 100kou podle me nezkazil, ale je dobre si zavolat na hotline do tve banky a tam ti urcite radi poradi..
Mirek

Sdílet pomocí služby

• Vytvořit...