Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To galant:
Pred par mesiacmi som niekde tu cital (dnes to ale neviem nikde najst) o tom aky mescny volny objem dat (internet) mi staci na intradenne obch. Uvazujem o 2GB no neviem ci to bude dost.
Neviem kam a na koho som sa mal s touto otazkou obratit tak preto sem.

Odesláno

To Jano:
mám pripojenie s neobmedzeným objemom prenesených dát, keďže sťahujem z netu všetko možné nie len o Forexe :D, ale už podľa hrubého odhadu, myslím, že 2GB sú naozaj dostatočné.

Odesláno

Já tedy myslím, že 2GB jsou hodně na hranici. Mám je taky, ale uvažuju o připojení bez limitu. Mám ještě poněkud nespolehlivé wifi a pokud zrovna nejsou zprávy, ADSL vypínám. Doufám, že mě nebude nikdo kamenovat, když řeknu že i VT je náročnější na objem dat než MT. Ale data, to není jen platforma. Spoustu stránek na internetu je třeba během dne projít, hodněkrát denně refreshovat finančníka, hlavně při zprávách :).
Pro začátek to asi stačí, ale do budoucna bude lepší neomezené připojení.
Milan

Odesláno

Neomezene pripojeni - o tom taky uvazuji ale neni kde - krom ADSL od jednoho providera, ktery nabizi tuto moznost za alespon normalni penize...

Osobne mama kabel a chci pro zalohu Wifi...

2GB na trading je podle me vazne ok. Ja mam sharing se sousedem na 10 GB a sosame, takze pravidelne prekracujeme :]

Odesláno

To Jano:

Ja mam pusteny FX cely den a obnasi to cca 100-150 MB denne.. Vynasob to 20 a budes na hranici.. Obcas taky neco stahnu mimo data, ale min 100MB mi to vezme.. Mam mesicni vypis od kabelovky, takze je to celkem presne..
Zalezi kolik casu tomu chces venovat..
Mirek

Odesláno

Zdravim pani.
Myslim, ze tie 2GB budu stacit. Ja som totiz zabudol dodat, ze domov sa s prace dostanem okolo 18:00. V praci si VT-cko zapnem akurat tak pred vyznamnejsimi spravami, pripadne necham pusteny nejaky AOS.
Jano.

• Vytvořit...