Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Viete mi niekto poradit so zalozenim uctu u CMS? Ide vlastne o udaj : Introducing Broker name. Co tam mam napisat, ake meno? Ma tam byt CMS? Alebo ake meno? A co to ovplivnuje toto meno? A druhy udaj: CMS Service Representative. Tam mam aky udaj napisat?
Dakujem.

Odesláno

To Mill
Pokud se registrujes pres IB tak jeho jmeno je snad v registracnim formulari (alespon to doposud tak fungovalo), pokud pres www stranky CMS, napises neco ve smyslu: No name
SID

Odesláno

A co su vlastne tieto dva udaje? Introducing Broker name? CMS Service Representative? Mam napisat no name aj v prvom aj v druhom? A je lepsie sa registrovat cez IB, alebo priamo u cms?

Odesláno

@ mill,
urcite odporucam prejst si toto vlakno. Dalej odporucam obratit sa na zastupcu CMS, ktoreho emailovu adresu tiez najdes v tomto vlakne, vo formulari ktory Ti on posle spolu s instrukciami budu tieto veci predvyplnene. Dozvies sa tu tiez, ze obratenim sa na zastupcu nic neriskujes,ani nevyhadzujes peniaze navyse. Je tu toho vela,oplati sa to citat.
Dute.

Odesláno

To mill
IB - doporučující brokera CMS Serv.... si snad dokážeš logicky odvodit..pokud nejsi z Marsu.... pres IB nebo CMS máš úplně jedno, nikomu poplatky ani dalsi jine sluzby neplatis, IB ti dokaze v nesnazich poradit ve tve materstine..
SID

Odesláno

To live traders: Tak jsem se konečně prokousal registrací live účtu u CMS a těmi 13 Agreements na konci jsem se moc nezabýval a pouze je odsignoval, předpokládám, že tam není žádný zakopaný pes. Jestli má někdo jinou zkušenost, poraďte, zítra chci odmailovat last page a doklady. Děkuji za odpověd

Odesláno

To jaranek :
Neboj je to v pohode. To sú len štandardné podmienky zmluvy ohľadom ochrany vkladu, vyplácania peňazí a pod. Nie je tam žiadny zakopaný pes. Môžeš to kľudne odoslať do CMS. :)

Odesláno

Zakladám live účet u InterbankFX. Neviete mi vysvetliť, čo mám urobiť s týmto formulárom v Step2: W-8 Tax Form. Nejako mi to nie je jasné, čo tam mám vyplniť, či to mám vyplniť, či čo :S
Ďakujem

Odesláno

To mirekkolacek:
aj napriek Tvojej pomoci som v tom stratený :S. tie jednotlivé Part-y I až III som tam však nenašiel. Je to v podstate štvorstranový pdf formulár, kde na prvej strane sú len pokyny, čo poslať, ako poslať atď a až na druhej strane je W-8 Certification s kolónkami na iniciály a následnou tabuľkou, ktorá opäť umožňuje vpísať iniciály :S. A tam je aj podpis... Na ďalších dvoch stranách je niečo, čo je určené asi keď chceš niekomu povoliť prístup k manipulácii s účtom, ak to správne chápem, takže s tým nemám nič robiť?
Takže predpokladám, že treba vyplniť druhú stranu pdf formulára a následne ju poslať do Interbanku? Spolu s dvoma dokladmi totožnosti?
Dík za pomoc a sorry za možno primitívne otázky, ale skutočne som si nie istý, čo mám kde vyplniť a tento formulár ma doplietol ešte o trochu viac... :(
Martin

Odesláno

Ve W8 formuláři (jedna strana A4) se vyplňuje pouze jméno, adresa, město, stát, zip - iniciály. Políčko pro zaškrtnutí se zaškrtne, znamená to, že nejsi z USA a tvé zisky nepůjdou do USA. A pak jen podpis, jméno a titul a datum.
Milan

Odesláno

To Volf:
dík. Už mi to dáva zmysel. Už len posledná (dúfam :)) otázka: To zaškrtnutie urobím asi v tejto vete, ktorej celkom nerozumiem: ...Click here ____ if this is the account of an EXEMPT FOREIGN PERSON meeting each of the following requirements... a nasledujú príslušné podmienky.
Asi hlúpa otázka, keďže nikde som nič iné nenašiel na zaškrtnutie :).
Martin

• Vytvořit...