Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den Beginnere,
dekuji Vam za odpoved. Je skvele, ze jste si nasel cestu umistovani SL. Jeste bych se rad zeptal, jaka je nastavovana hodnota Entry SL? [v prispevku uvadite pouze hodnoty trailing SL]

Predem dekuji za odpoved a preji Vam MNOHO USPECHU!!

Libic

Odesláno

Libici,
v Corn mám entry SL na $250 (používám v 95% případů) a nebo dám entry SL $50 za S/R úroveň s minimálně 6 shodnými údery.
v Sugar mám entry SL na $145,6 anebo $50 jak píši předtím.

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobry den,
diskuse o S/R urovnich je na mnoha mistech, takze jsem presne nevedel, kam dat muj prispevek. Co chci rici je, ze cim vice obchoduji, studuji a testuji, tim vice poznavam, ze urovne S/R funguji snad ve vsech oblastech obchodovani [nevim jak Spready]. At obchoduji pozicne, intradenne nebo stocks, stale vice poznavam ucinnost obchodovani S/R urovni kombinovane treba s nejakym indikatorem. Takze vrele doporucuji kazdemu zacatecnikovi oprit svoji obchodni strategii prave o S/R urovne a ty doplnit indikatorem.

S pozdravem

Libic

Odesláno

Libici,
taky si myslím,že S/R úrovně jsou jedna z těch nejúčinnějších metod, jak na trhy. Vlastně celá moje strategie kterou ted již jen upravuji se skládá čistě z S/R úrovní a 2 formací. Ani žádný indikátor... jen S/R a dobrý MM.

Jirka

• 3 years later...
  • Vytvořit...