Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ave..
Já jsem taky zatím díky času jen občasným demotraderem a peníze do toho nedám, dokud mi to nepůjde na demu.
Pokud chceš názor (do mozaiky rad) už kdysi mi tu několik mazáků radilo neobchodovat příliš krátké časy. Opustil jsem 1M a dnes koukám hlavně na 30M. Před zamýšleným vstupem ještě okouknu vyšší i nižší Timeframe, abych si byl jistější trendem.
A k MA. Po dlouhém backtestování mnoha párů a Timeframe jsem zakotvil u period 15 a 40 (i když u různých párů to může být trošku jiné). Prostě jsem si ta čísla oblíbil.
A když mám málo času a chci být v trhu, mám jinou šablomu s nastavením MA 20 + MA 100 na 30M periodě. Tam lze chytat i delší trendy.
Samozřejmě to není návod.

• Odpovědí 424
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Děkuji všem, tak trochu už do TA začínám pronikat. Jsem si nastavil teď RSI, W%R, CCI a dva MA. Mám to na 5 minutovém grafu. Periody u MA jsou 8,13,21 u zbylých 14.
Teď vás prosím o nějaké informace, jak se naučit číst fundamenty. Nějaká vlákna tady nebo tak.
Díky.

Odesláno

Ace.Venet.conDoin Přidávám něco na čtení, jen pro orientaci, ale většinu info o fundamentech najdeš na Komentáře a tipy k vývoji měnových párů -I.II. a III. Samozřejmě využij vyhledávač:o) Jirka

2476

Odesláno

kurkapetr

Myslím si, že každý by měl postupně vyzkoušet "kdeco" tedy různé přístupy, techniky, prostě je tu toho popsáno fůra.
Já mám stejný postřeh jako ty, začínají mi chutnat 4H s okukováním sousedních (1H a 1D)

Odesláno

Opět děkuji za informace. Každej den získávám nové a nové informace a občas se mi ale zdá, že je toho až přlíš. Chci se zeptat proto na jednu věc.
SL...na VT nejde nastavit méně než -8 bodů? To je docela dost. Nemáte někdo nějakou fintu? Jak to obejít nebo tak?
Děkuji.

Odesláno

Dobrá, děkuji. Furt se šrotím a testuju. Asi tak 6 hodin denně...sakra, to je jak chodit do školy :-)))
Poradil by někdo, jak používat pivoty? Četl jsem o nich a dost mě zaujaly. Takže jaké pivoty přesně a s jakým nastavením. Byl bych vděčen i za nějakej příklad.

Odesláno

Ace.Venet.conDoin

Ja pouzivam Pivot points daly co je ako zaklad vo VT a nastavenia som nemenil skus to pouzivam ich na 15min grafe.
A pouzivaju na vstup do pozicie pri prerazeni S/R alebo odrazeni.

Odesláno

ACE,

jen nezapomen, ze nemusis puzit kazdy indikator, ktery nekomu funguje... A jeste se zamysli nad tim , jak dlouho ti trva klasicka skola, abys nechtel vysoke vydelky, aniz dokoncis prvni rocnik.

P

• 1 month later...
Odesláno

Ace.Venet
všude se tady už více než dva roky píše, že obchodovat přes nějaké zprostředkovatele s poplatky je totální blbost...brát si 8 dolarů za lot a 4 za minilot je dost...Jedině musíš vypovědět smlouvu s tím zprostředkovatelem..
SID

• Vytvořit...