Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes bylo mozne na obou trzich profitovat ale bylo nutne vydrzet. DAX byl celkem v pohode, ale na TF to bylo tezsi.Posunul jsem SL pod swing v 15.45 na 5865 a temer jsem byl vyhozen, ale nakonec trh otocil a dosahl na PT. Docela tezke obchody a o to vice zaslouzene zisky. Listopad je zatim velice stedry a doufejme ze nam to jiz vydrzi.
DAX PT500, TF1x SL/-120/ a 1xPT400
focus

Odesláno

hanz242: No mam jeste podminku, ze mohu vzit vstup pouze do vzdalenosti (1,8*velikost range mezi 15.30-15.33). Myslim, ze jsem ji nekde na zacatku vlakna zminoval.
Stran ropy mas pravdu, uz muzu na velkou.. :)

Odesláno

Zdravím,
tak já dnes na TF SL 100 kvůli porušení základního pravidla neobchodovat první proražení chopu. Do té doby jsem nedostala signál podlé svého OS. Pokud bych se ovládla, tak by to dnes bylo bez vstupu.

Ať se vám daří lépe.

Petra

Odesláno

Cusek
muze te mi nekdo napsat hodnotu vstupu na ranim Daxu? At koukam jak koukam tak u me je prvni vstup na 5555 do longu. Tudiz SL. Jediny tedy mozny Vas vstup tedy musi byt po tech trech neuplnych short useckach na 5551,5 (myslim tim idealni vstup)
Dekuji moc.

Odesláno

takze pani

ak cakate na originalny clanok order flow z CBOT tak Vas musim sklamat ,ale ako urcite vsetci viete CBOT prebrala CME a web CBOT uz nefunguje. vsetko sa presunulo na CME.clanok bol na CBOT uverejneny, All rights reserved, takze si to nedovolim kopirovat na ziaden iny server, ani sirit inou cestou. takze sa ospravedlnujem. myslel som ze to nejakym sposobom dokazem uploadnut z historie ale nepodarilo sa. kazdopadne pre tych co sa nevzdaju by som si tipol ze v sekcii education na CME to budu mat, ale ja som neni registrovany tak to nemozem povedat z istotou.

ale ked chcete nasiel zom nahradu, od toho isteho autora , a v podstate ide o velmi podobny clanok.je sice dost neprehladny, niesu tam take konkretne priklady k orderbookom, ako v tom povodnom, ale na druhu stranu, myslim ze sa to da z clanku velmi pochopit princip. tu je link na clanok.

findarticles.com/p/articles/mi_qa5282/is_200404/ai_n24277058/?tag=content;col1

pre lepsie pochopenie treba vela googlit a hladat order flow, alebo order book trading.

Odesláno

Ahoj pánové
Dnes jsem jel po delší době opět DAX paper. Vstup na 5631,5 do short (chtěl jsem vstupovat na 5633 ale nejak jsem to nestihnul). Proto jsem už z trhu venku na SL.
DAX budu teď jen tak občas sledovat, protože ho v dohledné době nemůžu obchodovat kvůli velikosti účtu. Live budu zatím obchodovat pouze TF.
Výsledky ostatních tady ale bedlivě sleduji a až bude velikost mého účtu dostatečná chci se k němu vrátit.

Ať se daří Miloš

Odesláno

Ahoj,
já vstup ještě o 2b níže - tedy 5629,5 short. Vstup 5633 by sice znamenal, že by na něj ta korekce (byla k 5638) nedošáhla, ale myslím, že mezitím už by byl posun BE nebo nad swing na úrovni 5630 a tím i výstup. Já jsem kvůli vstupu později neposunoval nikam, ale je to dle plánu tak, jak to má být, takže jsem spokojen.
Ať se daří

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...