Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lado,
ja dnes vstupoval o chvilku driv, pak po te vetsi korekci jsem pritahl SL (ale to bylo asi jen o 3 body). Pak už bych asi neupravoval a čekal na buď SL nebo PT (výsledně tedy PT). Ale dnes jsem musel odejít od PC v 10hod., takže jsem musel uzavřít na +10b.

Odesláno

zdq Mám dotaz ohledně tvého příspěvku z pátku. Myslíš tou bariérou vyznačenou úroveň ve screenu?Můžu to chápat tak,že vidíš nahromaděné významné množství sell příkazů,které v konečném důsledku můžou znamenat zastavení uptrendu a tím nedosažení tvého PT,jak píšeš ?? Děkuji Tomas

11174

Odesláno

Ano, presne tak som uvazoval, ale aby sme ziskali kompletnu predstavu treba zapojit este Time&Sales. Kludne na takejto urovni mozu do trhu vstupit velke prikazy market a danu barieru prerazit, pripadne pod tlakom sa mozu offers stiahnut. Ak sme vtedy v trhu short tak rychlo prec.

PS: nezobrazil sa tu jeden moj prispevok tak skusim este raz.

Budem vdacny Airmike ak sa podelis s tym clankom, sledujem tvoje prispevky uz dlhsie a javi sa mi ze si sa vela naucil od kedy si zacal s obchodovanim, tak ma zaujima odkial cerpas informacie :) Nech sa ti dari.

Odesláno

zdq

dík za reakci a předem díky za případné další screeny a komentáře...nevíš o nějaké dostupné literatuře nebo článku s touto problematikou (nejlépe v českém jazyce) ?

airmike
také děkuji za možnost downloadu

Tomas

Odesláno

Zdravim tak dneska me to dalo fakt zabrat ve vysledku jsem trosku porusil plan zalezi na tom jak az velka je to chyba... Po vstupu cvhilu nic pak se rozjel docela do longu... potom na mfe 360 (pt mam 400) pak spadl nekde na 180 furt se tam mlel v tom kanalu pak vyjel na 390 zase spadl zpet na 200 to uz me docela mrzelo a pak dalsi vlna na 370 trikrat se tam otocil tak po treti jsem dal na 360 close.. je to chyba za 40 usd ale co se da delat byl to zaber na psychiku....

Odesláno

Romane, a proc u toho sedis, kdyz mas PT. Neni nic jednodussiho nez jit pryc a tak si omezit ty emoce, ktere toto kolisani prinasi. 1. korekce na NQ dnes ztratova, nestacil SL, ted se tam klube pomaly uptrend. Tak zase zitra. Lada

11177

Odesláno

Lado protoze tam posunuji BE tak kvuli tomu, jeste nejsem na tom tak dobre abych uplne odesel.. i kdyz ted odchazim tak se treba za cvhilu vratim a tak nejsem schopny uplne vypadnout protoze nemam ani ATM tak by me tam visel prikaz druhy... no ale pracuji na tom :)

Odesláno

Ja dnes na NQ odfiltrovana ztrata. Jenom davam screen z ropy, ze systemu, ktery jsem zde popsal. Byl jsem v podobne situaci, co ty Romane.. No nakonec to dopadlo, jak to dopadlo.. :) Jeste k tem ATM. Ja je nyni zaplacene nemam, nedela mi to zas takovy problem u toho sedet (nastesti). Ale hlavne jsem chtel rict, ze i kdybych je mel, nedovolil bych si od toho odejit nekam dal, protoze OCO vazba je u Mirusu drzena na pocitaci. Staci kdyz spadne net, clovek si nevsimne hlasky a je to spatne. Mozna, ze to moc prehanim, ale radsi to mam pod kontrolou, abych pripadne rovnou nahodil zalozni pripojeni.

11179

Odesláno

Co FESX dal, to TF vzal. Uvodne momentum do longu ustalo na high dna a vytvorilo sa CG. Z hladiska strategie to vyzeralo jasne ako facka, ale TF mal na vec iny nazor. Obchod prebehol podla planu. Ja som na emocie nemal ani cas, ako rychlo trh vyskocil hore, tak rychlo spadol. Po pravde, tieto rychle malo likvidne trhy mi moc nesmakuju aspon z toho mam zatial taky pocit ked to sledujem real time skakat sem a tam pripadam si ako nejaky ruletar :) Backtestu ale doverujem takze pokracujeme, prve hodnotenie je po 3 mesiacoch, predcasne ukoncenie po prekroceni DD 2000$. Obchodoval dnes niekto TF pri otvoreni? PS stomas: O literature neviem, k L2 som sa dostal tak ze som pocul ze podla toho obchoduju proprietary traderi tak som si zapol DOM a T&S a sledoval to popri sim a neskor live svojej strategie na FESX. K obchodom si robim poznamky a vzdy ked som ich vyhodnocoval som zistil ze tam stale odvolavam na DOM :) Vtedy ma napadlo skusit to inak. Zapamatal som si co povedal Lawrie Inman, znamy eurex trader. Aby ste sa stali dobrym traderom musite sledovat DOM hodne hodne dlhu dobu.

11181

Odesláno

k tomu SL:

... " Also, stop loss orders are held at the exchange so they will be there if you lose connection/power. However we do have a 24hr emergency trade desk and you are encouraged to call it in such an event to manage any positions. "...

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...