Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lado, ja to dnes mel takto. Mám ty vstupy trošku upravené, takže dnes bych to měl malinko jinak. Ale dnes i drobet se štěstím, protože při klikání mi vyskočila chyba a trochu mi to ujelo... nakonec to dopadlo...

11120

Odesláno

Nie, na FESX je technika vstupu ina, ale je rovnako zalozena na otvaracom rozpati a urcitom range. Tu su vysledky poskromnejsie. Ale moja hlavna skusenost z FESX sim a live je taka ze kto pozera do grafu je pozadu. Treba sledovat DOM a orderflow. Na tom pripravujem aj dalsiu strategiu na FESX, ten trh sa mi paci.

Odesláno

Laďo:
První obchod, tak jak je zakreslen ve screenu není v současné době "o ničem". Jde o systém tradera jkr, který představuje ve vlákně premarketový kanál. Dost mě zaujal svou jednoduchostí a tak jsem ho začala sledovat. Dělám sice backtest, ale více mi přináší, když se mohu dívat na reálný trh, v reálnou dobu, kdy se svíčka vykresluje. Tam teprve vidím, co jsem schopna stihnout, jak zpracuji emoce, když trh "vyletí" na nějakou stranu a já nejsem v obchodě atd. Takže jedu sim 2 systémy na stejném účtu. Mám je ve výsledku rozdělené podle názvu, ale ve screenu je oddělit nedokáži.

Podle jkr jde navíc o obchod, který by se ani neměl brát - právě z důvodu nejasnosti situace v trhu. Ale to zatím skutečně jen nakoukávám. Můj obchodní systém je právě v tom druhém obchodě, zakresleném na screenu, kde kombinuji PA s několika patterny Fin Winu.

Jinak souhlasím, pokud jde o emoce. Ono odejít od počítače nakonec není vůbec tak špatný nápad. Mě to sezení nutí jít proti svým pravidlům ve stylu: "tenhle obchod nevyšel, ale tenhle už přeci vyjít musí" A tak se mi minulý týden povedlo udělat v řadě i 5 obchodů (3xSL, 1xBE+1 a 1xposunutý SL => tj. + 85,20).

Proto jsem se nakonec rozhodla přidat se k tomuto vláknu, protože tím "cítím nad sebou určitý bič", když zveřejním, jak jsem ten den obchodovala.

Petra

Odesláno

Libri:
PT jsem umístila na 563,6. Jak jsem psala výše, jde o systém tradera jkr - premarketový kanál, kde jde zjednodušeně o hledání signálů DT a DB nebo hammer svíce na hranici premarketu. PT se pak dává na low posledního swingu. Jak jsem psala, šlo o pokus, protože jsem viděla hammer svíčku. Podle jkr nešlo vůbec o platný signál právě kvůli té nerozhodnosti v trhu.

Navíc tento systém obchoduji na RB10, ale jakmile v jednom time-frame udělám obchod, tak se vyznačí ve všech. Příprava, kterou mám uvedenou na screenu je jen pro můj systém Fin Win v kombinaci s PA. Proto jsem si tam poznačila i ten kanál, který se nakonec opravdu 1. čtvrthodinu několikrát potvrdil. Takže podle mého OS nejde vůbec o obchod, který bych v případě obchodování pouze tohoto systému provedla. Omlouvám se za to matení.

Petra

Odesláno

lapaz:

tak at se dari. Ja ten boj i diskuzi sleduji a cerpan z ni moudrosti, ale je to zase uplne jiny styl a tak dlouho bych u toho sedet nedokazal, ta mi prvni pulhodina po otevreni mi ted bohate staci.

Lada

Odesláno

Dnesne poobedie dufam ze vsetci ktori obchodovali dosiahli PT, pekne momentum po otvoreni, ked som videl ten prepad po NFP myslel som si ze sa stane nieco taketo. Pred vstupom do obchodu sice trochu obavy ked som videl offer 650 kontraktov @ 580,0 ale to uz bolo BE a nakoniec ako sa cena dostala blizsie objednavka zmizla. Teda uz nic nebranilo ceste k PT. Prajem pekny weekend.

11131

11132

Odesláno

to all: tak dnes to bylo dost rychlé na TF. signál v 15.36 nad S/R 574,1 mi utekl, ale druhý nad S/R 577,8 už jsem chytla a PT posun až na Hi premarketu. Takže dnes + 470 USD. Petra

11133

Odesláno

zdravim tak dneska opravdu potesujici zkusenost...chtel jsem vstoupit ale nez jsem zadal prikaz trh uletel asi jak psala dege takze jsem to nezvladl a o 120 hur jsem nastupovat napr marketem nechtel to je mimo plan, jeste jsem tam hodil buy limit na stejne cene ale ten se nevyplnil uz... takze dneska ujety PT viz screen... no psychika ted me docela dava zabrat po takovem cekani samych SL me ten PT ujede sakra :D ten obchod v grafu potom je druhy vstup ktery jeste live nejedu protoze si to s malym uctem nemuzu dovolit...

11134

Odesláno

Zdravim, tak dneska moc pekny rozjezd. Rikal jsem si, ze trh by mohl zaplnit mezeru, ktera prisla s reportem, zle ze se takhle utrhne ... Na TF bylo dnes hned po open moc pekne 1-2-3 (nebo 1. korekce, vstup byl navlas stejny). Trh mi po vstupu neprijemne atakoval SL, ale pak prisel rozjezd a 4 body jsou doma. Na NQ prvni korekce na prvnim swingu nevysla, vysla az druha a ta dlouho vypadala na BE. Ale pak se trh pohnul a chytil jsem PT - tak me zase napadlo, ze MM je nastaveny dobre. Ale dnes to vyjde a zitra nemusi. Takze prijemny zaver tydne. Pekny vikend, Lada

11135

Odesláno

To je fakt něco! Koupím si antidepresiva :) Na začátku týdne jsem si stěžoval jak to je samý SL. Na konci týdne bych byl v plusu (podle backtestu). Na simu díky chybnému vstupu včera jsem mírně pod nulou. Dobré je, že systém funguje. PSYCHIKA ..... to je protivník ;) Dnes na NQ PT. viz screen

11138

Odesláno

To zdq,

Mohu se zptat jakym zpusobem analyzujete informace z toho Level 2, mel jsem to zapnute jiz nekolikrat a nic moc mi to nerikalo, navic na FESX to lita v radech tisicu nahoru a dolu co par vterin...

Dekuji predem.
R.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...