Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

no tak ego mě dnes zase porazilo. odevzdal jsem z5 i s drobným úrokem to co jsem si ráno odnesl :(
to by nebyla taková trága, jako to že jsem zase neuhlídal disciplínu - a to už jsem se po několika dobrých dnech plácal po ramenou :D
holt chce to studenou sprchu a kladívkem přes prsty :)

Odesláno

Libri:
o disciplině by jsme mohli diskutovat neustále,já jsem na tom stejně,většinu zvládám normálně,ale v horším dnu se mně zmocnují emoce,sice už dodržuji OP,ale prostě cloumají mnou pocity "že mi přestál fungovat OP" a podobné chmurné myšlenky.Ono terpve až ztrátové období prověři disciplínu obchodníka a je to opravdu tvrdá zkouška.Hlavně se držte a mějte víru v zisky,já to dělám stejně a pomáhá mi to.
Michal

Odesláno

MichalMV:

momentálně se trh NQ nachází v range a na low za poslední téměř 2 měsíce. Teď je cena u horní hranice cenového kanálu, takže je možné, že to prorazí a udělá slušný pohyb do longu nebo se to bude ještě chvíli plácat od ničeho k ničemu v range cca 1652 - 1675. Já bych vsadil na pohyb nahoru, ale až zítra, záleží jaké budou fundamenty.

Jarda

Odesláno

Zdravim vsechny,

nikam jsem nezmizel a sve strategie obchoduji dale jak DAX tak i TF. 10/09 nedopadl nijak extra /nekolik set dolaru v profitu na TF a take na DAXu/. Diskuzi stale sleduji. Pro ty, kteri mate stale problem dodrzet disciplinu v delsim horizontu bych poradil aby si domluvili s brokerem omezenou denni ztratu na ucte - urcite to je mozne. Pak je vam jedno jestli udelate 2xSL a pak prijde emoce. Vase denni limitni ztrata je treba 250us a uz vam nebude ten den umozneno obchodovat - platforma se sama uzavre.

Sedim nyni denne u PC cc a20 hodin a provadim posledni demotest ve spolupraci s dalsimi tradery kteri sedi v jinych casovych pasmech a vsichni malo spime, navic ja uz nejsem nejmladsi a boli me oci. Presto ze umim plynule anglicky tak jsem zjistil ze mam velky problem se psanim a spousu slovicek musim kontrolovat na googlu.

Tak asi tak. Za nejaky cas se vse vrati do normalu a budu take vice prispivat, ale nyni jsem rad kdyz si chvili odpocinu.

hodne trpelivosti focus

Odesláno

Tak já dneska na DAXu BE a jsem rád.
Po vstupu se to nějak zastavilo a nemělo to sílu tak jsem šoupnul na BE.
Možná že nebylo špatné jít long. Jsem zvědav na ostatní.
Šel jsem short, vstup na 5405,5

Odesláno

taky jsem bral signál do shortu, na 5406, ale mám plný SL
potom už jsem si jen hrál rev long a podařilo se mi ztrátu umazat .... jenže to byla jen sim hra "na klikání podle swingů", kterou bych live nehrál (nemám natestováno a není to podle plánu).

Na vyšším timeframe bylo vidět, že trh jede od včera long a teprve okolo 9,30 se dostal k horní trendline ...... nevím jestli není chyba jít v tomto případě short ..... ale zatím to jsou pouze neotestované spekulace, takže dnes první obchod přesně podle plánu, myslím že s dobrým vstupem...... bohužel SL

Odesláno

tak já jsem tam dnes viděl hlavně cestu do longu. vyzkoušel jsem si novou strategii - protitrendovou korekci k EMA, tedy jsem vstoupil do shortu , ale PT mi to nedosáhlo o 2 ticky a tak to byl jen BE+1, po této korekci jsem vstoupil do longu, vybral si 1.PT u high ale druhý kontrakt mi to vzalo na BE, škoda, bylo to pár ticků.

Odesláno

Od včerejšího oběda kdy byl dax na 5330 a dnes v 9,00 na 5410 jde do longu. Já osobně jedině long. Pokud hodnota stoupá nevidím důvod shortovat. Můj vstup 9,11 na 5411. Jelikož bylo volatilnější tak SL na 5404.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...