Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnesni DAX byl opet profitabilni, ale jen pro ty, kteri do systemu nezasahovali. Myslim ze na korekci v 9.3o byla spousta traderu z kratke pozice uz venku protoze pritahli sve SL nad korekci v 9.15. A tady je potiz celeho tradingu - udelat to jinak nez to delaji ostatni i s vedomim ze riskuji nekdy cely SL protoze jina skupina traderu moc dobre vi kde maji vsichni pritazeny SL a umi toho vyuzit. Potom se zase vsichni divi ze byl zasazen jejich SL presne na tick presne a ze je to uz po nekolikate a neni to prece mozne. Je to mozne. Obchod mohl skoncit klidne do longu a bylo by to taky OK - duvodu mel k tomu take dost.

dnesni rekapitulace: vstup short za LIMIT - 5627,50
SL /150eu/ - 5633,50
BE1/+400/
PT /+500/ - 5607,50

Celkove liny trh - podle me docela tezky obchod hlavne na emoce. Screeny davat nebudu mam tam spoustu osobnich poznamek a navic je vstup tak primitivni ze jej neni treba opet prezentovat.

mejte se focus

Odesláno

Ja do systemu zasahoval a tak jsem skoncil na BE+2. Vstupoval jsem az na pruraz low predchoziho swingu na 5625.5 a byl jsem venku po 10ti minutach.
Jinak ten tvuj obchod trval tedy pekne dlouho.
Ale je to vyborny system, jeden obchod a je hotovo a hlavne to bohate staci. Takze velke omezeni emoci, neni prostor pro preobchodovani apod. Skoda, ze mi trvalo tak dlouho nez jsem na to prisel.

Lada

Odesláno

focus: Ja mam high svice v 9.30 na hodnote 5633,5. Tzn, ze bych byl vyhozeny. Muzu se zeptat, kolik mas ty? Beru zpet, koukal jsem omylem na prosinec.. :) Jenom teda na zarijovym kontraktnim mesici mi ten vstup neni moc jasny..

Odesláno

To focus: Pěkný obchod :)

Měl bych na tebe jeden dotaz týkající se grafů. V této diskuzi jsi psal že pro DAX používáš RB5. Když ale koukám na tvé screeny tak mě tam zaujalo že candele mají stíny na obě strany. Pod RB5 si v ninjovi představuji 5 range bars graf, ten mi ale nikdy candel se stínem na obě strany nevykreslí. RB5 znamená něco jiného?

Děkuji za objasnění
Ať se daří
Miloš

Odesláno

Lado:
obchod trval dlouho a neni to uplne bezne - vetsinou mam hotovo po 10-15 minutach.

Pavel K:
bral jsem pruraz prvniho swingu po otevreni - short za LIMIT /vse potvrzeno preMKT swingem/

Milosv.:
jedna se o range bars, ale maji trochu jine nastaveni o kterem nechci hovorit - v zaveru i s beznym nastavenim je mozne vse bez problemu obchodovat

Hanz242:
neberu pruraz LOW ale pruraz CLOSE, coz je tato hodnota - navic preMKT swing byl potvrzen po otevreni dalsim slabsim swingem na teto hodnote a nic nebranilo vstupu.

mejte se focus

Odesláno

Ahoj pánové TF: Včerejší obchodní seance pro mě nebyla moc dobrá. Trh se opět moc nehýbal, dalo se spíše prodělat. Udělal jsem jeden ztrátový obchod a raději jsem toho nechal. DAX: Dnes ráno jsem testoval focusovu strategii a fungovala moc dobře :). PT dosaženo za 11 minut a to jsem si ještě špatně nastavil PT, namísto 500 EUR jsem nastavil 625 EUR. Ale byl to jen sim obchod. Přidám i screen ale myslím že většina to bude mít podobné. Ať se daří Ahoj Miloš

10286

Odesláno

Ja jsem dnes bez vstupu - -trh se nevratil na muj limitni prikaz /5647,50/ a bylo mozne obchodovat pouze za market vstup. Ale pohyb byl hezky. System se da obchodovat za market taky a take jsem jej takhle obchodoval, ale poslednich nekolik dnu obchoduji pouze LIMIT.

Milosi proc ochodujes DAX 12/09 - volume na 9/09 je daleko vyssi?

focus

Odesláno

focusi, musím přiznat , že začínám také při open sledovat první pohyb a tvůj nápad je velmi inspirativní. dnes jsem byl zvědavý, kam dáš svůj vstup, protože trh vypadal , že půjde nahoru, ale bylo to přímo proti silnému ST 5650 - včerejší high, od kterého se cena asi 4x odrazila. já jsem vstupoval až po jejím proražení - což je oproti tvému potencionálnímu vstupu o 6ticků "horší".
nebereš tyto situace vůbec v potaz?

Odesláno

Libri:

neberu tyto situace v potaz. Skutecne to obchoduji takhle bud a nebo. Pokud si projdes treba 1rok back tak zjistis ze to muze fungovat i takhle primitivne. Neco podobneho obchoduji i na TF, ale tyto vstupy nebudu zverejnovat. Na TF je treba hledat jine urovne a vstupy a take to neni tezke vymyslet. Oba systemy jsem zalozil na prvotni emoci davu byt "u toho" na zacatku aby nekdo o neco neprisel a zatim to celkem funguje.

mej se focus

Odesláno

>> Milosv.:
>> jedna se o range bars, ale maji trochu jine nastaveni o kterem nechci hovorit - v zaveru i s beznym nastavenim je >> mozne vse bez problemu obchodovat

To si delate srandu, anebo tady ty ctenari opravdu nevedi, co je ono "zahadne nastaveni"? :D :D vzdyt je to smesne..

Odesláno

Dnes jsem měl platný vstup.. Jenže tím to haslo. Bohužel jsem nezvlád psychicky tu lenost trhu a vystoupil jsem předčasně. Trh následně během 40 minut vystoupal na můj původně stanovený PT. Včera to samé :-( Za včerejšek a dnešek jsem měl být +640 USD, místo toho jsem na 0. Moje discpilína mě frustruje. Snažím se na ní pracovat, co to dá, ale.. Systém mi funguje krásně, ale já nefunguju :-( Nemáte někdo lék, jak se z toho dostat?
Díky :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...