Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,
tak ja si dnes drbu hlavu, protoze jsem nestihl na mem bode vstoupit a pak kdyz uz mi to ujelo, tak jsem zbrkle nevstupoval. Bohuzel, dojelo si to pro PT.
Trochu me to totiz zaskocilo (nebyl jsem asi plne pripraven ze to muze rychle odjet) a pak bych vstupoval asi o 2 body dale (a to jeste ze jsem nevstoupil, protoze pak by to uz na PT nedoslo)..
Jak toto resite? Jeste naskakujete nebo to nechate odjet a bez obchodu?

Odesláno

A jeste jedna vec. Kdyz to ted zpetne analyzuji a davam do deniku, tak premyslim jestli to zapsat jako chybu ci nikoli. Myslim ale, ze to chyba je, protoze mam kazdy den udelat jeden obchod a ten jsem dnes neudelal.
Samozrejme je trochu neprijemne, kdyz ten obchod byl navic PT, kdy by to byl SL, tak bych si asi mnul ruce jak jsem usetril. Ale obchod nebyl, tak je to asi chyba...

Odesláno

Dnes byly myslím dva zajímavé momenty u High i u Low viz další popis: 1. Zde jsem měl nachystaný LMT. 1.PT bych bral pod high , 2.PT by skončil na BE+1. Tentokrát se to nevyplnilo :) 2. Po red hammeru jsem čekal na signál do shortu po DT … podle všeho bylo mnoho traderů kteří spekulovali na odraz od high , insideři jim vybrali stopky a pak už jsem byl o snaze tlačit trh dolů přesvědčený hodně, ještě mohlo dojít k odrazu od EMA do longu, ale na to jsem nespekuloval - jen bych čekal na další vývoj, neboť situace na vyšším TF pro long příliš nenasvědčovala. 3. jelikož se mi udělal shortový signál, nebylo co řešit. Ještě bylo riziko otočení na TL - posunul jsem na BE a ukončil jeden kontrakt. S druhým jsem si došel až k Low včera. 4. Tady to bylo hodně zběsilé … podle všeho obdobná situace jako u high v bodě 2. 5. Vstup po breaku červené TL jsem nebral, neboť jsem už měl vyděláno a do longu bych teď ani nespekuloval. V té době jsem spíše pozoroval, kde se asi korekce zastaví , ale vstup už jsem nehledal. Když nyní zpětně uvažuji - tak po situaci 4. se dal očekávat návrat k EMA na vyšším TF až k 5418, protože amatéři opět nepřetlačili insidery k pokračování jejich směrem.

11036

Odesláno

dnes byl DAX tak rychlý, že bych nevstoupila do obchodu ani omylem, prostě jsem nestihla ani zareagovat....i to se někdy stane a je to třeba brát stejně, jako obchod, kdy se nevyplní příkaz....i to je život na burze.... :)

Odesláno

sd77:
u mě to byla otazka asi 2 sekund co jsem prošvihl, to člověk opravdu musí reagovat bleskově :-)
A berete to jako chybu? (at uz prosvihnutí nebo nevzaný příkaz - to se mi jeste nestalo..)?

Odesláno

Dikon:
neberu, není to chyba-trh prostě utekl....takhle to zapisuji, stejně jako lmt příkaz, který se nevyplnil, s tím nic nenaděláte. Myslím, že chyba by byla naskočit později. To by bylo mimo OP.

Odesláno

listopad začal dušičkově....

na NQ jsem dostal long signál, ..... po 4 minutách základní SL
no, a to jsem řešil jestli začít naostro .... dneska jsem sice ušetřil pár $, ale KDY je ten správný termín pro start živého obchodování .... toť otázka

Odesláno

ja dnes live podle sveho systemu 123 short na TF na korekci v 15:46, 1 kontrakt, exit na BE, trh se zastavil na low patku. pak nasledovalo pekne protitrendove 1-2-3 a obrat long.

Odesláno

Ja dnes live podle sveho systemu 123, na TF short na korekci v 15:46 1 kontrakt, exit na BE. trh se zastavil na low patku a pak nasledovalo pekne protitrendove 123 do longu.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...