Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ufff, tak já chtěl splnit obchodování podle plánu, takže jsem šel do obchodu i když byl chop-v backtestu jsem testoval čop nečop....
vstup na NQ short, výstup na pos SL na BE se slipem
Výsledek -14$ po odečtení komisí a slipů....... takže měsíc skončil v plusu :-)

Odesláno

no tak zavrsil jsem rijen jeste jednou stopkou... takze mesic live -910usd, (jinak system cely bez filtru +422usd)... radsi se nebudu vyjadrovat k tomuto tydnu a hura do listopadu :) pekny vikend preju

Odesláno

ja taky na NQ short ve 14:40, ve chvili kdy jsem tahal SL na BE tak prisel bar ve 14:42 a koupil jsem stop loss, bylo to opravdu tesne a popravde jsem docela nastvanej...
rijen tedy celkem +60$ netto, parada

Odesláno

Hmm, dneska 2x SL, ale mohl jsem si za to sám. První obchod měl být na 1BE, ale pozdě jsem vstoupil, protože jsem si jedním okem četl o Františku Veselém...

Skončil jsem lehce v plusu v říjnu, ale jen díky tomu, že jsem 21.10. přešel na rychlejší time frame a zapojil více price action podle novýho backtestu.. Za těch 9 dnů mi to vydělalo 600 čistýho...

Snad listopad bude pokračovat jako posledních 10 dnů :-)

Pěkný víkend všem

Odesláno

Tak se přidávám k těm, kteří šli dnes short. Já to samé na NQ ve 14:54, ale vůbec jsem do toho neměl lézt, bylo to hodně divoké a nepřehledné. Musím se naučit být v takových dnech raději mimo trh. Skončilo to rychlým SL.

Odesláno

uff, tak dnes to byla divočina asi jako na FDAXu v jeho lepších chvílích. Ještě že ty ranní tréninky mám. "B" report to pěkně oživil.
14:37 jsem šel poprvé do shortu - BE a pak ještě v 14:46 jednou, tady už jsem si vybral 1. i 2. PT přesně jak jsem si nastavil, což mi přehouplo tento měsíc do malého plus (300USD na kontrakt). Pokud přihlédnu k počtu chyb (5 vynechaných, 6 impulsivních a 23 správných vstupů) má to dva jasné závěry:
1.systém je pro mě obchodovatelný, s nadějnou pravděpodobností zisku pro fulltrading
2.makat,makat,makat na disciplíně (sebedůvěra, trpělivost, pečlivost při přípravě)

Odesláno

libri muj zaver je zas takovy ze jestli ze 34 vstupu mate 23 podle planu tak je tam nadejna pravdepodobnost ztrat....Ja mam za rijen 17 vstupu 17 podle planu.... vysledek daleko horsi ale s nadejnou pravdepodobnosti uspechu... Podle me trading neni o vysledku za mesic ale o dodrzenem planu a vysledku treba za 1 a vice roku....

jeste se chci zeptat SD77 vy to jedete odpoledne oba trhy live nebo zatim vse paper..? mozna me to nekde uniklo dekuji..

Odesláno

roman06:
5 vynechaných znamenalo chybějící 1x BE , 1xSL a 3x PT
impulsivní přinesly 2x BE a 4x SL
takže tak nějak :)
chtěl jsem jen říct , že se do budoucna nebojím systému, ale právě sám sebe, protože ta chybovost je obrovská. a vnímám to jen jako nakouknutí k dalšímu stupínku. ta kvantifikace v penězích je pouze část statistiky (v této fázi ne úplně důležitá, snad jedině psychicky).

Odesláno

Zdravim,

tak co rikate na uplnynuly mesic, specialne na TF. Ja mel za rijen pouze 3 prilezitosti na PT, jinak to byla bida.
Celkem je to pro mne ztratovy mesic, takze nic moc prijemneho. TF -580, NQ +78 a FDAX +350 po 2 tydnech.

Docela zklamani u 1. korekce, protoze podle backtestu melo byt -956 a ja diky chybe jsem skoncil pozitivneji. A za cely mesic mel byt spravne jenom jeden PT a to je teda dost malo. Pro TF mam alternativu a ta v rijnu taky nic moc. Za cely rok byl prumer na mesic kolem 1700, ale v rijnu pouze 496, takze i z pohledu jineho, i kdyz podobneho systemu, to byl hodne spatny mesic, aspon teda pro mne. Proste vic jak 3 vetsi PT se mi tam nikam nevesly do prvni pul hodiny.

Tak snad se listopad polepsi.

Lada

Odesláno

yaxi vidim to stejne ja sem udelal 5 PT celkem... na live 1... ale jinak proste rekl bych humus si srovnam vcera a dnes tam koupit na low a prodat na high a mate PT 400.. jinak neslo nic do toho byla na zacatku vysledkova sezona kdy to bylo uplne necinne proste nevadi jede se dal .. ja jsem taky hodne zklamany nastvany ale aj sem vypozoroval proc - hlavne proto ze ocekavam ze uz budu vydelavat uz budu bohaty vseci kolem me sleduji a me je pak spatne kdyz jim rikam jsem minus 900 zatim lidem kteri o tom ani moc nevi o co de proste chce to vydrzet trading ja vas vlastni boj a ne lidi kolem kazdy sam za sebe a je na nem jak to zvladne...

Preji hodne sily kazdemu kdo na tom neni zrovna nejlip....

Odesláno

ahojte,

tak ja ho hodnotim asi takto: muj prvni live mesic, prvni tyden v rijnu jeste paper,takze live 3 tydny a podobne jak yax: mel jsem za ty 3 tydny 1 PT, a mimo to 3 skoro PT( mfe 380,380,390 ) takze za ty 3 tydny nabeh na 4 pt max jinak tam nic nebylo,taky se mi zda ze pro tento mesic vstupu do 16h nic moc uspesnost mit nemohly, takze ja jsem s filtrem vstupu(MA v equity) na asi +120, a to tak ze tento tyden cely SIM a vsechno SL kazdy den jedna a mel sem vystarane ,takze uz se tesim na priznivejsi obdobi pro nase 1. swingy,

vsem mnoho pevnych nervu ,to prijde chce to jen cas

Radek

Odesláno

all:
neřešte tolik ty profity - ztrátový měsíc není opravdu nic moc příjemného, ale pokud je někdo v plusu, tak bych neřešila vůbec, kolik to mělo být. Začínám mít tady pocit, že se nějak moc nechávají někteří unést výsledky backtestu a pak přijde zklamání. Je to o multikontraktech, tam jsou peníze, ale vydolovat maximum na kontrakt a z pohledu měsíce-asi není přístup, který dodává důvěru v systém - jen můj názor. Hezký víkend

Odesláno

sd77:

ale to neni o max. zisku na kontrakt, tady je to o tom, ze tento mesic bylo malo vetsich pohybu v prvni pulhodine.
A jinak porovnani backtest x live je aspon pro me to nejdulezitejsi, protoze to ukazuje, jak obchoduji podle pravidel, respektive kolik delam chyb.

Libri:

jaky mas plan do budoucna? Kdy planujes prejit live?

Lada

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...