Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

krakra zda nezda je me to docela jedno ... uz jsem se naucil aspon si nestezovat.. trhy se stridaji zdechle s linyma s volatilnima takze me to uz nejak prestava vadit a prestavam to resit... muj DD je zpusobeny pouze diky mym pravidlum kterym to zrovna ted v rijnu nevyslo nejlip (psal jsem driv ze pouzivam MA na ekvitu) jinak bez MA ma muj system za rijen plus 770 ted takze to je dobry vysledek.. bohuzel na live neni ale to nevadi prijdou dny kdy se ta smula srovna :) pauzu si nedam budu obchodovat tak dlouho dokud to vydrzim

Odesláno

Pavle:

bez patku mam odfiltrovano v rijnu 1x BE, 4xSL, kdybych pridal patky, ktere nebyly volatilni, tak tam by byl pryc 1PT a 1x SL.
Takze me filtr usetril 272 USD.

Na TF je to ale velka bida, tam mi filtr mel odfiltrovat 2 PT, 1 BE a 3 SL, takze bych mel prijit o 396 USD.
Ja jsem si ale v pondeli nevsimnul, ze nemam obchodovat, takze jsem usetril jeden PT, takze jsem prisel jenom o 20 USD. Ale z pohledu 1. korekce velmi spatny mesic a to, ze to trochu zachranim tou pondelni chybou je teda dost spatne. Protoze na chybach mit vysledky postavene nemuzu.

Ale abych nebyl negativni, tak je to prvni mesic, kdy jsem obchodoval bez chyby proti backtestu, teda jenom na NQ, coz ale u tohoto systemu je vice povinnost nez nejaky velky uspech. U TF jedna chyba, ten pondeli PT.

Lada

Odesláno

Trochu na mně padla depka z předchozích příspěvků a tak jsem se podíval na vlastní říjnové výsledky.

Od 6.10. jsem začal obchodovat souč. systém na 1 min NQ.
Simulačně mám k dnešnímu dni čistých 385$. Během těch 3 týdnů jsem zmeškal 3 obchody.
Podle backtestu za poslední 3 týdny výsledek +/- odpovídá. Pokud vezmu backtest za celý říjen od 1.10., je výsledek 800$ po odečtení komisí (začátek měsíce by byl moc prima).
Takže když to shrnu, měl by být říjen v podstatě nadprůměrně úspěšnej měsíc.

Mrzí mně, že někomu říjen úplně nevyšel, za sebe jsem rád, že jsem první měsíc obchodoval..... jakž takž...
Všem přeju lepší listopad,
Petr

Odesláno

yax: No je to skoda, ale zalezi na delsim pohledu. Nejakych 20 obchodu neni takovy pocet! Protoze oba systemy dost filtruju, nezajima me ani tak ucet po mesici, ale alespon po tech 20 obchodech. Jinak ja vidim svuj maly uspech take v tom, ze drzim system na 100% na rope uz 2 mesice a na NQ mesic a musim rict, ze mi to nedela zadny vetsi problem, z cehoz mam vazne radost.
At se vsem dari!

Odesláno

zdravim vsechny

yax,and all :

jake ze to pouzivate filtry pro neobchodovani? jestli uz ste to nekde psali omlouvam se, ja pouzivam stejne jako roman06 MA v equite a zatim jakstak me drzi od stopek cely tento tyden konkretne na TF .jo a k tem filtrum zhruba i v kolik hodin vstupujete,

diky

Radek

Odesláno

Halloween je až zítra av USA (ale slaví se údajně ve většině anglicky mluvících zemích), že by tím byl ovlivněn i německý DAX ?
Takovoudle mrtvolu na DAXu jsem dlouho neviděl.

Odesláno

dnes na DAXu sim PT, ale bohužel jsem se překlikla a vstupovala o 1 bod níže, než jsem chtěla....ale profity asi zase vysbírali všichni...pěkný závěr měsíce

Odesláno

sd77: muzu se zeptat, kde si vstupovala? Co se tyce HA, tak to dnes bylo v pohode. Pokud bych vstupoval bez HA na prulomu swingu, tak bych vystoupil asi presne na tick na SL. Takze dnes byla obracena situace nez ve stredu, kdy by vysel normalni prulom swingu a nevysel by graf podle HA. Lada

10990

Odesláno

nj, tak zacinam uvazovat co se slippage, mam v prumeru 1,5 bodu, dnes 2 body, takze vyhozen na SL. Bohuzel tuto zmenu nejde odbacktestovat. Otazka je, kolik ze slippage je moje rozhodnuti (casova prodleva mezi rozhodnutim a vykonanim) a kolik je slippage od trhu.

Odesláno

yax:
to je tak strašně individuální, já bych šla short i bez HA, ale o půl bodu níž ještě než na HA...tady už nefungují úplně striktní pravidla, co je a co není swing, ale co kdo za ten správný a vhodný swing považuje....to je můj názor....každý se díváme trochu jinak...

bergmann1:
neviděla bych to tak sebedestruktivně, bičovat se nemusíš, pokud nemáš zapnuto HA...signál by někteří měli i na long...

Odesláno

Kotas... Napsal:
-------------------------------------------------------
> Tak dneska si nadávám horem dolem. Jak jsem tu
> představoval ten můj systém, tak jsem na základě
> něj dnes otevřel short. I jsem se koukal na okolní
> indexy a vše mi nasvědčovalo na short, byl jsem o
> tom přesvědčen. Co se ale nestane. V hlavě mi
> zaťukala návštěvnice jménem "Emoce" a ta mi říká.
> Nezdá se ti, že ten trh po vstupu jede nějak
> pomalu? A přesvědčila mě, ať tu pozici raději
> zavřu za vstup + 1 tick. A samozřejmě asi 5 minut
> poté by byl krásný PTG 300 USD. Ten by mi
> samozřejmě krásně smáznul velkou část ztrát z
> minula. A to nemluvím o tom, že úterý je jeden z
> nej dnů na ten systém podle statistiky.
>
> Přikládám i screen, ať odstraším lidi od emočního
> jednání.
>
>
> No nic, je to každopádně poučení :o)

to Kotas,
trochu pozde k tvemu prispevku o 20stranek dal ;o) ale tohle vlakno roste tak rychle, ze jsem ho teprve ted docetl do konce. Treba to nekomu pomuze...
Take jsem mel impulzy zasahovat do obchodu, kdyz se mi to nezdalo, trochu vystrelilo proti me, aj emoce|naseptavacky.Trochu jsem se nato zameril a ke svemu zdeseni jsem zjistil ze v techto pripadech jsem si 5x odvratil plny PT,1x BE+1 by byl stejne, no a pouze jednou jsem odvratil plny SL...
V backtestu take nevystupuji drive a pisi SL|PT, tedy je-li obchod dle planu tak se ho drzim. SL se snazime brat z humorem, Mayenka vedle me(obchoduje NQ), kdyz se blizi SL rika papa obchodu.:)
Neni co dodat, uz to nedelam;o)

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...