Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

rombic:
je to podle backtestu dělaného pro NQ, ale vychází mi to sim i pro DAX (zatím neobchoduji pravidelně,
DAX je na mně moc dravý trh s velkým SL)
pokud trh dosáhne 50% plán profitu, jdu na BE +1,
pokud 75%, posouvám do logických zón a snažím se dostat z trhu nějaký peníz.

Odesláno

Rombic: Jakym zpusobem pocitas se slipem v backtestu? Ptam se proto, ze ja pokud dostanu slip, tak potom posouvam be a zadavm pt a sl na mista, kde bych byl, kdyby vstup probehl bez slipu. Proto si taky skluz alespon 1 tick v backtestu odecitam. Tak, jak to delas ty bych totiz vubec neobchodoval hodnoty, ktere jsem natestoval pro MFE, MAE apod.

Odesláno

dnes na sim NQ plný SL
vše sice podle plánu, ale raději bych viděl + výsledek...
jsem zvědav , jestli se gap vyplní, v tom případě by byl směr OK, a asi i PT, jen mi nestačila výše SL z backtestu

Odesláno

Pavle,

kdyz to neodfiltrovava zisky, tak je to docela prijemne. Jinak tento mesic stoji zaprd, ted uz pomalu muzu hodnotit, protoze zitrek to u mne nevytrhne. TF v minusu a mirne ziskove FDAX a NQ to nezachrani.
Tak snad se listopad polepsi.

Lada

Odesláno

Lado, to mas pravdu. Ja na NQ za rijen odfiltrovano 8 SL, 1 BE, 105$ a -40$. Tzn. cista odfiltrovana ztrata -450. Pisu to, jestli jsi na podobnych cislech.. No uvidime co listopad, volatilita zase zacina stoupat, tak snad to vydrzi dele..

Odesláno

to Pavel K:
V testu jsem počítal slip 1 tick ale pro DAX a vstupy stopkou je to málo. Říjen dojedu paper a vše vyhodnotím. Už jsem psal, že vykreslování HeikenAshi je složité na přesný vstup. Alespoň já s tím pořád bojuji. Limit se mi často nekoupil a stopka i market dá někdy slip i 3-4 ticky. Máš pravdu, že je potřeba po slippu jinak nastavit PT i SL. Má to ale potom vliv na MM.

Odesláno

Rombic: Ono pocitat velikost slipu podle simu je podle me dost nepresne. Bylo by zajimave, kdyby rekl prumernou velikost slipu na FDAX Focus. Ja mam zkusenost, ze kdyz beru na male rope 1 kontrakt sim, malokdy mam slip mensi nez 2 ticky, oproti tomu prumerny slip v live mam 0,5 ticku, pravda je, ze jeste nemam dost velky vzorek obchodu. Ale to snad drive prejdu na ropu velkou..

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...