Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

lordberry and all:

mate nekdo do stretegie nejak rozumne zapojene reporty? treba ze kdyz je v 16:00 tak obchodujete az od 16:15 nebo neco podobneho? mam posledni dobou pocit ze do reportu trhu se nechce jet ani na jednu stranu a kdyz je BE tak je to pomalu uspech, nebo jak pracujete s reportama ? myslim ze vseci sledujem vesmes ten forexfactory... pro SL to urcite riskantni je ,mate to nejak zapracovane?

diky za vsechny reakce

Radek

Odesláno

Cau

Ako vravíš , Všeubecne je pred velkým reportom Chop, a potom trh ide hore dole ako šibnutý.

Treba si pred obchodovaním pozrieť aké reporty výjdu dnešný deň . a pre dolezitými a počas ich vyhlasovania nevstupovať do trhu.

Mino

Odesláno

Mcwoj:

co se tyce A reportu v 16:00 (tento tyden teda 15:00), tak se vyplati obchodovat i pred nema z pohledu celeho roku 2009. Je to z pohledu 1. korekce, tam byl zisk za cely rok lehce pres 1500 za tyto dny. Bohuzel rijen je vyjimka a tady jsou dny pred reportem mrtve a mam zatim 4 ztraty a 1 BE v tyto dny. Ale do budoucnosti nikdo nevidi, takze standardne vynechavam jenom 5 minut pred a kdybych obchodoval i po, tak 5 minut po reportu.

Lada

Odesláno

tak mě by dnes DAX za limit nevzal a už se na můj vstup nevrátil, za market by ale i při běžném slipu byl PT.
Tak ať se daří
to all:
berete DAX za LIMIT nebo MARKET? :)

Odesláno

Ahoj, já tam byl zase o malinko dřív a tentokrát to mělo lepší konec... takže dnes ja PT. Ale dole to bylo taky o fosu, protože hned po bodu přes PT se to otočilo a jelo to zase nahoru pro SL. Takže skoro jako by to bylo přesně načasované :-)

10957

Odesláno

cusek vsem,
planovany vstup na -5486 . Real vstup na -5484. Zadna panika u me nenastala ani kdyz se to po -5466,5 zaclo otacet proti me. Navic si myslim ze zadna logicka hranice na posunuti BE nekde dal nez tak jak to mam z backtestu nebyla. Takze BE1 +1 bod. Naprosto spokojeny. Po vcerejsim selhani sem se dnes drzel sveho systemu, nejsem ani nastvany ze se cena nedotkla meho PT o 2,5 bodu. Navic kdyz mam spolecnika, ktery proste nedovede pochopit proc to proste nezavru kdyz uz je to tak daleko a uz sem tolik v plusu.
Focusi diky za system v kterem se dokazu takto emocne a psychicky pripravovat. Jsem sice momentalne na Daxu v minusu, ale veskere spatne pohyby (viz treba vcera) jsou jen a jen v me hlave. System tak jak ho obchoduji dal backtestuji a tam jsem v plusu. Takze spokojenost.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...