Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

MNovak:

Už jsme si tady o tom psali, že určuješ trend na vyšším time frame a vstupuješ pak na základě psar na nižším. Rád bych se zeptal, jaké tf tedy používáš.

Díky za info Jarda

Odesláno

Chcel by som sa opýtať múdrejších:
Mám NT, obchodujem TF na RB 4. Už dvakrát sa mi stalo, že okolo 14.55 - 15.00 nášho času trh odpálil v priebehu niekoľkých sekúnd do short o cca 3 body. Čím to je, pls? :(

Odesláno

TF mi opět zchladil hlavu:)
nejprve zbrklý vstup s rychlým SL
pak jsem třikrát zkoušel nastoupit do downtrendu, to už jsem byl v klidu a vše dle plánu:
1x těsný SL (samozřejmě pak to jelo mým směrem)
1x BE, když jsem to raději těsně před reportem ukončil na BE
a opět SL, když průraz Low PMKT byl platný až po větším pullbacku, který si se škodolibostí sobě vlastní vychutnal můj SL

Odesláno

Dle nových pravidel jsem si povolil až 4 obchody za den, pokud vše odpovídá plánu. Dneska jsem svůj příděl naplnil, přestože jsem se hodně přemáhal jít do toho čtrtého obchodu - nakonec byl ale právě on klíčový. Včerejší 2 SL mi to nahradilo a ještě vydělalo něco k dobru.
Dneska: 3 x 1BE a na závěr plný PT.

Nakonec příjemný svátek.

Odesláno

to roman 06.
Kde by som sa dozvedel niečo bližšie o reportoch - myslím nejaké dátumy, časy a hlavne ako to môže ovplyvniť trhy ?
To Libri, lordberry: Skúšam obchodovať prvé minúty po open ale v poslednej dobe TF - neviem či iba mne ?!? - po otvorení skáče ako splašený kôň ( navyše ten dnešný report, to som ani poriadne nestihol pohnúť myšou... terrible !) tak som vletel do hneď do straty ale nechcelo sa mi veriť že by už pre dnešok trh úplne stratil rozum, trpezlivo som čakal na trend podporený FW a nakoniec som počiatočných -550 USD (!!) obrátil na 220+.
Hmmm.... asi by som mal zapáliť sviečku, ten môj anjel strážny sa namaká...

:)

Odesláno

abrams:

koukni na tuhle stránku: www.forexfactory.com/calendar.php
Můžeš si tam filtrovat reporty podle síly dopadu, trhů a taky synchronizovat čas a datum s počítačem. Sice obchoduju krátce, ale už jsem poznal na vlastní kůži, jak jsou reporty nebezpečné. Proto se snažím nebýt v pozici, když má být report s předpokládaným silným dopadem na USD. Zažil jsem jednou skluz v plnění (při zásahu SL) 6 ticků...

Koukám, že odpoledne jsi měl krušné, ale good job! (tu)

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...