Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ne, Dax nevyšel všem. Má demence nezná mez :D.
Vstup v pohodě, jen jsem místo jednoho kontraktu uklikl dva. Což sem neustál a přitáhl sem stopku, takže sem byl vykopnut. Místo nechtěných +1000 mám -150. Velké gratulace sama sobě. Krásný den mi začal. Ostatním samozřejmě gratuluju.

Odesláno

po téměř dvoudenním půstu (pracovní povinnosti) plný PT potěšil.
a když jsem procházel zpětně grafy, ani nelituji že bych o něco přišel, snad jen o ty zkušenosti :)

Odesláno

Zdravím, já měl hodně špatnou noc, tak jsem ráno dospával, ale mě by DAX určitě nevyšel a bylo by to podle pravidel. Dnes bych měl vstup do longu chvilku po open. Byl by to jeden z těch nepříjemných dnů, kdy mě trh hned vezme příkaz a pak se obrátí dolů. Ale těchto dnů už bylo hodně a hodně jich ještě bude, takže je to celkem v klidu. Láďa

10944

Odesláno

yax:
Jsem rád, že nejsem sám, kdo systém obchoduje takhle. Mimochodem, zároveň se na DAX snažím koukat z pohledu Gladiatora028 ve vedlejším vlákně a long byl z tohoto hlediska naprosto nesmyslný vstup, překážely mu dvě bariéry. Ale systém je systém, zatím jedu mechanicky ala focus a backtest. Gratulace úspěšným a velké opožděné díky focusovi.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...