Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem zjistil že mám v pátek range 1746,75 - 1776,75, odečítal jsem to z HiLoofTimerange desetiminutového grafu a vzalo to asi i high svíce z 15:29 a už to ukázalo "neobchodovat" Holt pech no :-(

Odesláno

to zippy :

mrkni na ct1 tam to dobre vysvetlily :) a nebo si kup newslettery, ale pozor ,ty kvalitni sou az tak od 120 USD/month. ty levnejsi nestoji za to :) me to prijde jak v nejake skolce :D co asi ? kdyby sme to nekdo vedeli tak na tom zbohatnem,ne? :D nebo co to je za otazku , muzem tady hadat a po bitve kazdy general,ale je nekdo tak chytry i pred bojem? najdem tam nake resistence? nebo vladni dluhopisy poklesly? nebo co takovy report ohledne krize v afganistanu :) furt jen tapanicky, ale stejne hlavni je pro kazdeho kolik ma na konci mesice vydelanych penez,na konci roku atd.
vsem mnoho uspechu

Odesláno

Toto je právě na trzích to nejtěžší. Trh se rozběhne, nastoupíš a on se otočí. Takto to může klidně fungovat i 14 dnů a je na nás , abychom byli připraveni . Hlavně je důležité mít dostatečně velký účet a neleknout se. Největší chyba je, že přestaneš po takovém týdnu obchodovat s tím, že máš špatnou strategii a končíš jako neúspěšný obchodník. Úspěšný obchodník nepřerušuje a obchoduje stále dál (ovšem již s menším počtem kontraktů) a čeká až trhy začnou opět vydělávat. Takové špatné období přichází vždy a u každé strategie!

Odesláno

Zdravim, dnes celou dobu pred reportem slusne volume, me obchod nevysel, vypadalo to, ze trh se chysta na pruraz dolu, ale ten neprisel. Jinak dnes jsem opet nacital data jeste o hodinu pozdeji abych se na neco podival a opet rozdily na live data. Prikladam obrazek, vlevo live data, vpravo data reloadnuta ted. Testuji ted novou strategii a dnes by byl SL. Ale podle dat z reloadu by nebyl vubec vstup. Coz znamena, ze backtest budu brat jako orientacni a patterny funguji dobre, takze sem tam ruzne open a close by vysledky moc ovlivnit nemelo. A hlavne v rijnu budu delat backtest sice z reloadu, ale budu kontrolovat na screeny z live, protoze tam ma poukladany minutovy graf od zacatku mesice. Uz jsme to tady probirali, tak na to jenom znovu upozornuji, aby s tim lide pocitali. Lada

10936

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...