Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dlouho jsem premyslel, jestli to sem napsat, ale jsem jen clovek, proc ne:-)
Dnes jsem dostal v 14:33 krasny signal na NQ se ziskem 100/kontrakt.
V patek jsem se tu jeste ptal, kdy se dnes otevira...
Uz chapete? Ja dnes sedl k pocitaci az v 15:30......
Muze me utesit jen to, ze system opravdu funguje, ale mel bych se nechat se svou pameti vysetrit.

Odesláno

2PavelK:
z jakého rozpětí počítáš ten filtr na překročení průměrné volatility? Mě to dnes ukázalo neobchodovat, takže jsem jel jen SIM. Používám ten tvůj xls a rozpětí NQ 15:30-22:00

Odesláno

xanathar:

Pavel myslim bere cely den, ja beru jenom 15:30-22:00.
V patek byl range 575 (1775.5 - 1746.75), prumer byl 449, takze jsem byl tesne pod 1.3 (1.282), takze jsem dnes obchodoval.
A kdyz ten filtr zafunguje spatnym smerem, tak je to nemile. Mne treba minulou stredu odfiltroval na TF zisk a jelikoz to byl teprve 2. zisk v mesici, tak jsem byl trochu nastvany.

Lada

Odesláno

bergmann1:
no, jak se to vezme....já další alternativu na TFku nemám, když by obchody nešly dobře, mám ES....jde navíc o zcela odlišné vstupy....a jak jsem pochopila, každý se musí trhům přizpůsobovat, tak proč nemít něco v záloze, přetestovat případný nefunkční systém a opět se k trhu vrátit...nevím, zatím nedokážu všechno posoudit, ale snažím se nic nenechat náhodě, asi by mi to psychicky moc nepomohlo....

Odesláno

sd77: Ja beru treba 1 vstup na pruraz na mini rope a jeden na NQ. Ted jsem zacal testovat strategii, ktera prida jeste jeden vstup na TF ale pouze ve dny, kdy dochazi k vyhlasovani dulezitych fundamentu, ale tu az bude ucet vetsi.. Jsem si jistejsi, kdyz mam 2 systemy, jde preci jenom alespon o nejakou diverzifikaci..

Odesláno

to all:

short proto, ze jsem obchodoval za MKT a zadal jsem opacny prikaz ....nemel jsem navic zobrazeny obchod v grafu a na chvili jsem odskocil od PC protoze vse ostatni ridi ATM.DAX je bohuzel rano rychly. Asi tak ....byl jsem rano nekoncentrovany a resil jsem dalsi veci. Po tom co se vam to nekdy stane je lepsi uplne prestat obchodovat a soustredit se na dalsi seance - nestoji to tolik penez. :)

mejte se focus

Odesláno

Pavel K.:
mini ropa zní dobře, ale mám k ropě celkově velký respekt, už jsem se s ní v minulosti setkávala a nebyla na mě hodná ;)
někdy se Vás možná na ni zeptám, ale teď už nemám mozkovou kapacitu :) navíc bych chtěla začít obchodovat i DAX, ale nevím, jestli to ještě neposunu.....asi až po novém roce...dělá mi problém vstupu na H.Ashi-nějak mě to vykreslování mate, no, všechno chce čas...

Odesláno

to Pavel K.

Pavle prosím tě k té ropě. Vím že si tu kdysi upozorňoval diskutující aby se na ropu podívali že se tam dá také celkem vydělat. Jen jestli můžeš říct, ten průraz na mini ropě je obdobný jako na NQ nebo TF jako tu obchodujete s Ladou?

Díky
Ahoj Miloš

Odesláno

yaxi me muj filtr zatim na live co jedu od zacatku rijna odfiltroval 4 z 5 PT400 takze myslim zatim vam to nemusi tak vadit :) me to treba sem tam vytoci no ale jsem zamereny hlavne na 3 mesice a vic takze ted ze 4 tydny mam trochu smuly opravdu neresim....

Odesláno

milosv: Omlouvam se, ale system zatim zverejnovat nechci, na male rope je opravdu nizka likvidita. Nicmene staci si projet graf pul roku zpatky a kouknout se, jak se chova hned po treti hodine a neni tezke neco vymyslet. Kdyz se ropa po otevreni rozjede, tak neni problem mit PT 350 na male rope/700 na velke, se SL 100/200. Ja mam system, ktery dava prumerne 2 vstupy tydne.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...