Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj pánové

Dnes jsem byl na FDAXu bez vstupu. Nebyl jsem na 100% připraven a situace v pre pro mě nebyla úplně jasná. Když koukam na graf tak bych vstoupil na poopen swing na hodnotě 5791. Dnes by bylo SL. Chce to být včas u počítače.

Ať se daří
Ahoj Miloš

Odesláno

Ahoj,
milosv:
koukam, ze na to koukame skoro stejne :-). Ja dneska zvazoval jestli vstoupit na starsi premswing na 5780, coz by si pro PT doslo, ale radeji jsem si pockal na novy swing a vstupoval na 5790. To uz ale byl SL. Tak zase zitra.
Ať se daří

Odesláno

já jsem šel v 9:13 do shortu, přičemž jsem si vybral PT na jistotu nad EMA - 210EUR. a pokud by se potvrdil downtrend hledal jsem další vstup. trh se sice sunul pomalu dolů, ale pro mě bez možnosti dalšího vstupu. teď je v chopu a pro dnešek končím.

Odesláno

Ahoj, dneska hotovo. Povedlo se mi ukliknout - cuknul mi prst a už jsem byl v pozici, naštěstí jsem rychle vyskočil. Pak 2 vstupy dle plánu. Asi poprvé přikládám screen svých obchodů. Dneska mi posun obchodních hodin dosloval sednul. Krásně stíhám fotbal. Vzhůru do Edenu - SKS 4EVER (tu)

10906

Odesláno

Zdravím, US trhy dnes velmi přívětivé, takže bych se ještě vrátil k DAXu. Focusi, pokud bys měl chuť, tak bych se rád podíval na screen. Já tam dneska viděl jenom signály do longu, ale bohužel jsem je nestihnul, nestačil jsem se vrátit včas z čerstvého vzduchu. Jinak dneska tam toho moc udělat nešlo - SL nebo maximálně BE. A sám mám docela rád ty změny času. Loni a na jaře jsem obchodoval večerní seanci a tam to bylo ještě příjemnější začínat o hodinu dříve. Ale ani teď odpoledne to není špatné, škoda jenom, že to teď na podzim to trvá jenom tak krátce. To v březnu jsou ty 3 týdny přece jenom vydatnější. Láďa

10908

Odesláno

Pavle, super, takže říjen už je plusový měsíc. Sice to není zatím nic moc, ale každý kladný výsledek je super. Myslím, že tě muselo napadat, že máš dobře zvolený PT. Mě to napadalo o něco dřív, končil jsem na PT 210 - trh ho vzal na tick přesně a pak mu trvalo 8 minut než se zase pohnul výš. Kdybych měl PT o tick výše, tak by to asi bylo hodně dlouhé čekání. Láďa

10909

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...