Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jako robot se chovat da ale az do te doby nez udelate neco jinak.... jedinkrat neco nekde posunete a uz se vezete... Jasne ze radost je kdyz jsou profity ale nesmi to nijak ovlivnovat obchodovani

Odesláno

Dnes to byl opět velmi poučný den. Stále se dopouštím drobných pochybení, kterými se připravuji o maximální výtěžnost obchodů. Sice to finančně vyšlo bezvadně (+140/kontr.), přesto zůstává pachuť nedokonalého zobchodování. Ale alespoň se posouvám s problémy o krok dál.

10863

Odesláno

lodrberry
no právě, jestli máte tu možnost, tak vstupujte do obchodu a vše už nechejte na burze......není nic horšího, než sedět u PC a koumat....z toho jsou pak buď zbytečné mimoplánové SL, což naštve anebo mimoplánové PT,což nepotěší, protože nebyly v plánu. Myslím tím hlavně to, že 1x se podaří mimoplánový profit a pak už jedete mimo pořád a nakonec vymažete účet. 1000x řečeno a stejně to nestačí....zase bude někdo takový další.....jj,asi nejsem dost odstrašující případ....ale vymazala jsem víc, než budu ochotna tady kdykoliv sdělit ;) a to jenom svými pitomostmi mimo plán a vlastní paličatostí (nezdravou).....
Budou emoce,budou ztráty. Nebudou emoce a vstupy mimo, začnou chodit profity....tak to prostě je...

Odesláno

ja dnes taky pekne rychle po praci po 1 minute a ctvrt SL :)

To libri:

prosim Vas mate nejaky plan sestaveny? sepsany ,ktery kazdy den obchodujete ? nebo co to ma znamenat ,nevim proc ale pomalu ty vase popisky me vice desi nez ta moje dnesni SL :) myslite si ze nekdy zobchodujete den spravne? ze se vam podari spravne pritahnout sl,spravne odhadnout ze jde o prulom trendline, vy to svedete na poucny den akorat nevim co si z tech dnu vemete... to ze jste moc pritahl sl? jak vite ze zitra zase moc odtahnete a bude zbytecne velka SL a zase poucny den :) zkuste zde poslouchat zkusenejsi treba SD77,focus,yax a zkuste se zamyslet, nejsou uspesni jen tak , jinak opravdu nic proti jen citim povinnost to tu napsat, a treba se mylim.

hezky den

Radek

Odesláno

2 Mcwoj : Ne, nemylis se, napsal si to uplne presne.

2 libri:
Proc si to myslim... nesedi mi tam poznamky typu :

1. " Nemel jsem odvahu..." (to je jako indikator ci co ? )
2. " bylo jasne ze long selhal..." (to bych taky chtel umet)
3. " PT jsem vzal vicemene tam kde jsem zamyslel..." (da se to "vicemene" nejak matematicky vyjadrit, aby se pak dalo vicemene zanest do statistik ? )

Neber si to zle, spis jako velke varovani... protoze takhle se obchodovat neda. To mi ver vic, nez ze long selhal...

Hodne stesti
Rob

Odesláno

Kotas
Je to jednoduché , vezmu dva TF a jakmile jdou v jednom směru tak na minutovém čekám na přeskočení puntíku a vstupuji.
Na ES byl rozjetý short. Vstoupil jsem 8:57(15,57 našeho č.). Byl to rizikový vstup, protože ES jde od včerejška v nějakém osmi bodovém kanále. Takže jsem vstoupil stím, že jsem čekal proražení kanálu(low). Jelikož byl trh dost volatilní tak jsem chtěl PT 4 body. Bohužel trh sice prorazil jak jsem předpokládal, ale dosáhl jen necelých 3 bodů. Jelikož jsem jel na pevný PT, tak neposunuji SL. Takže jsem vystoupil na SL -2b. Další signál tam ani nebyl. Trh jde neustále v kanále. Ted dokonce ještě užší kanál open- high. V posledním týdnu se na ES vůbec nedaří. Nejsou pohyby.

Odesláno

sd77:

max. DD byl myslim 8,1% /system je nastaven na 15% - pokud je tato hranice prekonana tak jej nahrazuji dalsim systemem/ - a za posledni rok nemam ztatove mesice na zadnem trhu.

mejte se focus

Odesláno

Kotas Ted je to vyloženě na hraní. Zrovna sleduji DAX. Taky jde v kanále. Takže zjistím parametry- pohyb v průměru 6 bodů. Lépe jde long než short. Takže počkám až je u low a dá signál do longu. Nastavím PT 6b a SL 6 B. Profit bude s velkou pravděpodobností vždy dosažen.

10865

Odesláno

MNovak:

... "když oba tf jdou v jednom směru" ... to znamená podle trend line. A ty puntíky jak tam máš je co za indikátor?

Já teď koukám na ES. To proražení triple high jsem čekal silnější kolem 2 - 3 bodů a ono jen tak lehce.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...