Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes krásný short na Dax, který v podstatě pokračuje od včerejšího večera, asi od 20 hod. Po delším chopu pak během dvou svíček dosažen profit. Pt nastaven na 30 b. Sl jsem měl na 6 b. Pomocí puntíků psar jemně časuji vstup do trhu.

10860

Odesláno

MNovak:
Presne na Teba som myslel ked som pozeral na graf. Ja sem-tam pozriem v robote na FDAX a sem-tam zadam paper vstup ale podla mojho systemu z TF. Teraz som vstupoval na 9:57 a na 10:21 ma to vyhodilo na BE.

Bol to taky nerozhodny rozjazd ale potom celkom pekny pohyb.
Gratulujem TI! (tu)

Odesláno

Zdravím všechny diskutující. Vím že je to trochu OT, ale většina z vás používá NT a má BT od 1-10/09, tak sem chtěl poprosti, jelikož mi zkolaboval disk, jestli by nebyl někdo z vás tak hodnej a poskytl mi data na tuhle dobu do BT? Děkuju moc. :)

Odesláno

Kotas
Při vstupu do pozice se řídím vyššími TF. Pokud jsou v souhře pak vstupuji na 1 min. TF. Ještě jsem měl validní signál v 8:58 short. Jenže jsem byl u zubaře.
Pepe2000
Zřejmě si potáhl SL a pak jsi byl vyhozen. Já když potahuji tak v podstatě nad swingy.Někde na 5744. Takže by byl nějaký zisk. Nebo jedu natvrdo SL-PT. Tak jako v tomto případě .Funguje oboje.

Odesláno

2 dny po sobě po 240 profit. Jen stačilo změnit time frame. Nejdřív mi to o tick nedošlo na PT 300 a při druhém obchodě mi to zase o tick nedošlo na SL a vydalo se to pak správně. Ale moje psychika pořád bída, skepsi střídá euforie (td)

Odesláno

no, vy jste aspoň byli v obchodě desítky vteřin :-) mě TF vytáhlo ven za pár vteřin doslova...jo, to jsou radosti a úskalí tradingu :)
lordberry....ale skepse není nutná, dejte systému čas, obchodujte mechanicky -udělejte ze sebe robota....jinak je to o nervy..... ;)

Odesláno

roman06, sd77:

no právě, ani to není srozumitelný, co jsem napsal. Mám prostě nával radosti, že jsem včera vydělal 240 a dneska 240. 2x po sobě se mi už delší dobu nezadařilo. Hlavně radost pramení z toho, že právě od včera jsem začal obchodovat na poupraveném systému. Mám z toho radost jako malej, což mě netěší. Zase k tomu nepřistupuju s odstupem a vlévám tam emoce :-(

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...