Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

radusor:

jedna strategie otevrena v patek, na dalsi se chystam nejpozdeji tento patek. Ted bude zajimave, jestli se russell pohne z toho trading range do patku. No ale vlastne by vubec nevadilo, kdyby se takhle stridave trh hybal aspon mesic. Pro opce idealni, protoze se to vlastne vubec nikam nehybe a pro ID taky idealni, protoze v ramci dne jsou ty pohyby dost velike, aby se tam clovek vesel bez problemu se svym PT.

Lada

Odesláno

Neobchodovali jste ted nekdo dow jones? Koukal jsem, co se bude dit u vyznacene SR.. Po tom, co ji trh prorazil, udelal 43 bodu behem okamziku. Mam nastavene vykreslovani na 2 desetiny vteriny a bylo to pred SR a pak hned na svem minimu.. Tam muselo byt stop prikazu mraky.

10857

Odesláno

Ten short byl asi zpusoben timto:

U.S. stocks slid broadly late Wednesday, with the Dow Jones Industrial Average off nearly 100 points, as banking analyst Dick Bove cut his investment rating on Wells Fargo to sell from hold.

The Dow Jones Industrial Average was recently down 94 points, or 0.9%, to 9948. Earlier, it had been up as high as 10119.47. The Nasdaq Composite, meanwhile, was down 15 points in recent trading, while the S&P 500 fell 10 points.

Odesláno

Tak to byl pěkný volný pád. Než otvíral trh, tak jsem si říkal, že bych rád spekuloval na tohle proražení S/R směrem solů, ale trh se vydal jiným směrem. Ted jsem se dostal ke compu a koukám jen jak to dopadlo a co nevidím, krásně to hupslo. Jako první jsem byl trochu naštvanej, že jsem u toho nebyl, ale na druhou stranu jsem si užil krásný večer na premiéře 2Bobule a na následném rautu, takže mě to až tak nemrzí. Zítra je také den.

Dobrou noc všem

Odesláno

vcera to bolo fakt super. Keby bolo viac takych dni. Po skusenostiach z poslednych tyzdnov som ale vystupoval radsej na nizsich PT a potom som pozeral ako mi to s rezervou pretalo povodne PT. Vzdy je to lepsie ako drotom do oka. :)

Odesláno

FDAX dnes ukázkový PT 500..........
to focus: obchodujete DAX více než rok, měl jste nějaký měsíc ztrátový a jaký byl Váš reálný max. DD?....díky moc za odpověď

Odesláno

to Rombic: vstupoval jsem 5751 short na stop a bez problemu...
Trochu jsem se vylekal, jak to zastavilo, ale nastesti to pak pokracovalo dolu, protoze ted si to evidentne rozmysleli...

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...