Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Mirek F.
Tak to jo, to věřím. :)

Hodnotím ale kladně, že jsem pak neuváženě nezkoušel naskakovat do trendu mimo plán a už jen sleduju trh. Momentálně mě zajímá 30 minutový TF na NQ, jsem zvědavej kam to až doleze (z hlediska SR úrovní).

Odesláno

Jenom pro zajimavost davam denni graf. Na TF je to v poslednich dnech moc pekne. Pravidelny pohyb v sirokem trading range. Uvidime, jestli se z toho cena dokaze dneska jeste vyhrabat nebo zabrzdi nekde kolem 623 a bude se chystat na zitrejsi sesup dolu. Lada

10843

Odesláno

a me se i dneska trh smeje do obliceje :) pro dnesek pro zmenu mfe 390 :D ten trh vy proc mi nenadelit profit, jeste by me chytla namyslenost jak sem vyzral nad trhem :) neni nad to byt skromnym ;) :)

Odesláno

Podpora do LONGu byla dnes opravdu silna ....viz screen. Dnes jsem mel po prve za dobu live tradingu problem jak s jednim tak i s druhym Inet pripojenim / pouzivam dve nezavisle/. Obchod jsem neudelal a je me to docela jedno - v minulosti bych si stezoval kazdemu koho bych potkal jak je to nespravedlive a navic pokud jedete system 1 vstupu po prurazu 1SWINGU, tak je pro vas stresujici cekani na dalsi den - proto je treba se nejak zamestnat. Takove je zkratka obchodovani a je treba se pripravit na ruzne situace - v kazdem pripade to chce zustat v klidu a hlavne NENASKAKOVAT do rozjetych trendu /pokud to nemate v planu/ Jednou se vam podari profit mimo plan a mate doobchodovano - to muzu skoro garantovat. Konecne se zacalo neco na trzich dit :) focus

10845

Odesláno

to Pavel K. tak super, jeste jeden takovy a je po DD. (tu)

viz. bergmann1 a olizovani PT, pouzivate nekdo pro vystup prikaz e.g Market if touched apod. clovek by sice chytil nekaky slip, ale zase nehrozi vystup na trail stopu ktery muze byt pomerne daleko?

Zdravim,

H.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...