Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravim chytl sem SL po mfe 270... na tech 300 me proste nedojede ani kvuli tom BE... fakt zacinam hodne citit znechuceni posledni 2 tydny... ale urcite to zvladnu :)

ted jsem se dostal pod prumer s ekvitou tak si dam na par dni snad pohov a jedu jen paper .....

Odesláno

Mirek F.

Ještě jsem ji nečetl, ale dost lidí tady o ní mluvilo a tak si ji chci taky přelouskat.

Ted ale musím nějak poupravit taky ten můj systém, který tu sklidil dost kritiky. Tak se ještě jednou na něj podívat co a jak.

Odesláno

ja dnes taky BE2 na TF, mfe pekne 380 dva ticky od PT a to za mych 7 dni live dnu uz je podruhe :) preji vsem pevne nervy,ja jse ztratil :( :D a du je zpatky z trhu dostat :) nebo to necham na zitra radsi :)

Odesláno

no tak já se dnes ohlasím ještě jednou s odvracením pesimistické nálady......BE je přece super, ne? Bože, co by jiní dali za nulu, hlavně když není ztráta....já nevím jak vy, ale já se na celý obchod dívám takto - PT a BE je pro mě výhra, SL nutnost a série SL je statistika. Jde vše podle OP? Tak je to okay !
Focus tady psal, že viděl obchodovat člověka, který jede na DAXu 100 kontraktů a první,o co se stará, je posun na vstup. Berte to tak a profity přijdou.....kliiiid...

:) :)

Odesláno

diky za podporu , ale joo je to supr, jen se chvili se sebou perete s emocema kdyz uz v duchu slavite PT a dva ticky pred pt se to otoci a za chvili je na be, navic kdyz ty trhy sou take divne ted a pomalu to co bylo dneska bylo na momentalni TF skoro za trend :) o fous no, jinak je vubec supr ze muzem obchodovat a mit tu sanci se nekam dostat ,kdyz uz si chcem tu naladu zlepsit a najit si nake vety , muzem byt radi za tu prilezitost a uvidime co s tim kazdy udelame. ;)

Odesláno

ja neviem... obchodujem kratko, ale guru ceskeho tradingu P.P. + T.N. niekde napisali: "Stanovte si ciel 100 USD na den. Kontinualne."
Mozno sa mylim, ale pokial trhy v poslednej done nezasahuju stanovene PT (300? 350..?) tak to skusit na nizsom PT... Snad dostanu rozum ( myslim tie trhy :S )

Odesláno

2 focus:
ale výsledek byl, že posunoval na BE :) je to asi jedno, jen jde o to, že emoce nás ovládají pořád a všude....na tradingu je úžasné, že je osvobozující-finančně a časově....ale ne všichni to děláme a ne všichni dokážeme dělat jednoduché věci.....jako např.zadat vstup a pak nejlépe odejít....no a nečekat zázrak, ale v nejhorším případě jasně daný SL....malému dítěti dáte na zadek, když neposlechne příkaz. My když neposlechneme, vymažeme účet. Jojo, vlastní zkušenost a draze v minulosti zaplacená !!!!

Odesláno

2 abrams :

To je sice velmi hezke to takto napsat, ale zkus je kratce porozmyslet na jednou veci... Na TF nepochodis s mensim SL nez je 100$. Tvoje strategie ti vykazuje rekneme 45% ucinnost... Se SL100 a PT 300 a za predpokladu ze ti strategie funguje, ji dokazes obchodovat. Se SL100 a PT100 jdes do minusu at delas co delas. Tzn. chces-li PT100, musis jit minimalne na NQ se SL50, otestovat znovu system, atd. atd.

Odesláno

to Kotas...: Knihu si urcite prectete, je ke stazeni ve formatu .pdf na webu, nebo si ji kupte, zalezi na Vas. Trading in the zone se cte sama. Jde o to, ze ackoli muzete mit dobry system, tak chybami (treba tou co jste udelal dnes) muzete ucinit ten system ztratovy. Napr. ja mel dnes dve ztraty za sebou, do treti obchodu se mi nechtelo (nezdal se mi), ale vstoupil jsem, nebot to tak mam zbacktestovane. Vstup byl tak tak, kdybych zavahal, byl bych dnes -160USD, takto jsem +40 a to uz je ROZDIL. Zkratka nesmim poslouchat emoce a musim byt jako "robot".

10819

Odesláno

sd77:

jasne je to jedno, ale ja jsem to pooravil proto, ze obchodovat 100k na DAXu nebo na ES je obrovsky rozdil. Vim ze tuto diskuzi sem tam sleduji i profi traderi a tak to radeji uvadim na pravou miru.

:)

focus

Odesláno

Nuž, viem že je to neprofesionálne meniť obchodný plán... ale.. dnes som vstupoval do trhu podľa trendu a čiatočne podľa patternov Fin-win - konkrétne ExC a O/V a to tak, že ak sa vykreslil pattern tak som počkal na preťatie najbližšieho swingu.Obchodná seansa trvala od 15.30 do 17.45.

10821

Odesláno

Zdravim, v posledni dobe je tady stesk kvuli pohybum na TF, tak prikladam prumer rozpeti a prumer minutoveho volume od zacatku roku do dneska. Zaver at si udela kazdy sam. Jinak dnes celkem slusny pohyb hned po otevreni. Ja byl na cestach, ale je potreba drzet konzistenci, tak za me dnes obchodovala 1. korekci zena a udelala BE+2 presne podle pravidel. Neni nad jednoduchy system, staci par dni treninku a muze to obchodovat kazdy. Jinak je tady dnes hodne emoci. Na to pomaha nejlepe, co napsala sd77. Kdyz pouzivam ATM, tak neni nic jednoduchsiho nez po vstupu odejit pryc a pak se za hodinu podivat, jak to dopadlo. Lada P.S. sd77: u Mirusu je na FDAX margin 2500 USD a komise kolem 3.8 USD, zalezi na aktualnim kurzu USD/EUR

10824

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...