Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

2 sd77 :

Teda... my si tu spokojene poplakavame nad ztratami a ty nas takhle utres :) A pak ze chlapy jsou racionalni a zensky emocionalni... zda se, ze v tradingu nic neplati ;) I zachovam se jak rikas. Strategii necham dal zit svym zivotem, a depku z vysledku svedu na pocasi. Dekuji za tento maly pohlavek :) (tu)

Odesláno

2 Kotas: Zeptat se muzes, prikladam prehled paternu tak jak prichazi a odchazi... Progam je me vlastni vyroby. Je to pomerne rozsahly system napojeny z jedne strany na brokera a z druhe strany na Sierru...

10814

Odesláno

Rob99:

Díky za info. Koukám, že některé patterny jsou asi založeny na Joe Rossovi? Teprve ted začínám od něj číst nějaké články a tohle se mi zdá podobné ty názvy. Akorát uvažuju, zda si objednat jeho knížku DayTrading.

Jinak k tomu programu. Vypadá dost dobře a smekám před tebou klobouk, že jsi ho dokázal naprogramovat. To já jsem na tyhle věci relativně levej, programování nebyl můj koníček ve škole.

Odesláno

2 Rob99
kdepak já a někoho "utřít" :) ale kdykoliv jsem potřebovala, tak mi tahle diskuze pomohla najít ztracenou sebedůvěru..a to je pak den zase hezčí (tu) jo a až já budu potřebovat, nebojte, já si napíšu o help :)

Odesláno

2 Kotas :

OT :
- Od Rosse doporucuji precist vsechno co napsal co se tyka futures a trhu, je to dobra investice.
- Programovani - zivim se tim 20 let (ale uz nechci) :), takze to z meho pohledu neni zas takova prace...presto dekuji.
End OT

Ano, obecne vychazim z jeho nahlizeni, ze pokud cena "neco" prorazi, tak ma jednak asi duvod, a i kdyby ne, tak ze setrvacnosti timhle smerem nejakou chvili pojede, jedna-li se o prorazeni nejake smysluplne S/R.

Odesláno

mám skromný dotaz k vám, kteří obchodujete DAX....Máte nějakého brokera, který nabízí nižší margin než 3500 Eur? Mám účet u Amp futures a tam je to pro Evropu docela mazec....díky moc a omouvám se, je to trochu OT.

Odesláno

tak teď už se opravdu směju, zabral jsem se do pracovních problémů tak vehementně, že jsem nehlídal čas a ke grafům přepnul až 15:34, když už bylo po mém vstupním signálu a rozjel se parádní short, který by mi spravil demokonto i náladu :)
tak zase zítra.

Odesláno

Tak dneska si nadávám horem dolem. Jak jsem tu představoval ten můj systém, tak jsem na základě něj dnes otevřel short. I jsem se koukal na okolní indexy a vše mi nasvědčovalo na short, byl jsem o tom přesvědčen. Co se ale nestane. V hlavě mi zaťukala návštěvnice jménem "Emoce" a ta mi říká. Nezdá se ti, že ten trh po vstupu jede nějak pomalu? A přesvědčila mě, ať tu pozici raději zavřu za vstup + 1 tick. A samozřejmě asi 5 minut poté by byl krásný PTG 300 USD. Ten by mi samozřejmě krásně smáznul velkou část ztrát z minula. A to nemluvím o tom, že úterý je jeden z nej dnů na ten systém podle statistiky. Přikládám i screen, ať odstraším lidi od emočního jednání. No nic, je to každopádně poučení :o)

10817

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...