Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

JaroslavVrana: Filtr daily range na NQ a na rope filtr, ktery zohlednuje volatilitu v premarketu.
Jinak si take nemyslim, ze obchodovanim pouze 2 mechanickych systemu budu dosahovat vyrovnanych mesicnich profitu na kontrakt. Ale nejakou kontrolu systemu chci mit a z meho pohledu se mi zda, ze obchodovat system az do dvou a pul nasobku otestovaneho DD je docela sila. Jinak svemu systemu take verim a obchoduje se mi dobre, takze bych ho nerad opoustel. S volatilitou jsou ted problemy na vsech US indexech a pro vetsi profity se obchoduje hur, ale verim tomu, ze se to zmeni. Pokud ne, prestanu obchodovat system na mnou predem stanovenem DD alespon do chvile, nez uvidim vyraznou zmenu k lepsimu na paperu. Take mam v hlave a castecne na papire system pro mensi profity, ale nemam dost casu to ted otestovat a nerad bych se poustel na zivo s necim polovicatym..

Odesláno

Páni, už som sem raz vkladal odkaz na stránku http://moneycentral.msn.com/investor/charts/chartdl.aspx?showchartbt=Redraw+chart&D4=1&DD=1&D5=0&DCS=2&CF=0&symbol=%24RUT.X&nocookie=1&SZ=2&CP=0&PT=1 Dajú sa na nej zobrazit TF, NQ a ES za rôzne časové obdobie. Zakrúžkované sú počiatočné minúty po open. Možno to niekomu pomôže...

10805

Odesláno

Koukám, že frustrace z TF je silná. Sám nevím, jak k tomu trhu teď přistupovat. Backetesty toho trhu mám od června 2008 po současnost a na takovém rozpětí můj systém vydělával konzistentně po celou dobu. Ale od září to vypadá zle. Nevím co s tím, výbírám alternativu, na které postavím systém a pokud to půjde takhle dál, tak hold přejdu jinam. Ale pořád nevím, co by ta alternativa měla být. ES, NQ nebo FESX?
Můj systém mám chodit pro PT 450 USD na TF, teď mi to přijde skoro nemožné... :S

Odesláno

Tak dneska na DAXu jsem bez obchodu, měl jsem nachystán long příkaz na 5881, nebyl vyplněn a nakonec jsme ho stáhnul. V short jsem nevěřel, ale momentálně to pro short nevypadá špatně.
Jsem zvědav na ostatní.

Odesláno

Ahoj pánové

Tak dnes na DAXu SL. Trh se celkem rozjel ale pak si to rozmyslel. Otázka je jestli jsem neměl po prolomení swingu s vrcholem v 9:09 posunout radeji na BE (viz screen). Co na to ostatní?

Ahoj Miloš

Odesláno

Ahojte,
tak jak dneska vstoupil trochu spatne o neco driv a vyhodila me hned ta prvni korekce jeste nez se to trochu rozjelo dolu... Ale i tak by to byl SL...

A asi bych na to BE po prolomeni posunul...:-)

Odesláno

Dlhsiu dobu som tu nebol aby som nebol ovplyvneny inymi nazormi a asi budem kompletne menit OP. Momentalne som na 10% uctu. Dufam ze sa TF nejako postavi na nohy lebo sa budem musiet poobzerat aj po inom trhu. Na zivo zacnem znovu zrejme az zaciatkom buduceho roka, takze mam cas na vsetky backtesty. Nech sa vsetkym dari!

Odesláno

tak nevim jestli se dnešku mám smát anebo brečet :) poslednich několik dnů mám velmi dobrý pocit, že začínám dobře vidět situace kolem prorážení TL (na nich nyní stavím svůj OS), na druhou stranu si prožívám depku , že ještě nejsem schopen tyto situace správně zobchodovat (dnes spíše smůla, ale v posledních dnech několik zbrklých anebo vynechaných vstupů). myslím že stojím na krajíčku třetího stupínku ve vývoji tradera (1.st ztrácející,2.st mírně ztrácející,3.st mírně ziskový) a nějaká síla mně ještě pořád nepouští vpřed (já to vidím na nedostatek cviku a málo sebedůvěry ... na což už mám vymyšlený recept a jdu do toho).

10808

Odesláno

Jak jste tu pořád psali o TF, tak jste mě nakazili a udělal jsem si taky nějaký backtest. Dávám sem tedy jeho výsledky. - TF - testováno od 12.1. 2009 po současnost - PTG = 300 USD - STP = 60 USD - BE = 20 USD (posunutí na BE = vstup + 10 ticků) - BE-2 = 100 USD (posunutí na BE-2 = vstup + 20 ticků) - komise = 4,40 USD - testováno proražení high nebo low range 14:00 - 15:33 o 5 ticků - čas vstupu 15:33 - 16:00 včetně - vstup - pouze 1 obchod denně - filtry - neobchodováno ve středu a pokud rozpětí range je 70 ticků a více V obrázku přikládám výsledky za jednotlivé měsíce a equity křivku. Ještě jednou podotýkám, že leden je počítán až od 12.1. 2009 a říjen po včerejšek 19.10. 2009. Zajímal by mě Váš názor na tenhle systém, jeho kritika, zda ho vůbec obchodovat atd. protože se jedná o jeden z mých prvních komplexnějších backtestů. Třeba mě nějaká rada nebo kritika zkušenějších nakopne ještě jiným směrem. Díky za názory a snad ta moje práce i někomu pomůže třeba v určité myšlence.

10809

Odesláno

Já nejprve čekám až se rozjede trend a pak teprve vstupuji. Dnes hned po 9 se trh rozjel do shortu. Můj vhodný okamžik ke vstupu nastal v 9,21 na ceně 5870. Sl na 5874,5. Vystupuji na PT(ideální 20 b) nebo TSL(ideální posun po swingoch - dnes 50b).

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...