Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

2 focus.....díky za poznámku, ale s tím přitahováním SL bych já osobně ještě počkala...možná bych mohla odhadnout, ale byl by to spíše asi jen tip a sázka, jestli to vyjde....až budu mít za sebou aspoň 6 měsíců live a půjde to podle plánu, pak si snad troufnu. Dnes jsem vstupovala ještě 1 tick nad Vámi za LMT.

Odesláno

sd77:

jasne, na zacatku je lepsi nic do systemu nepridavat a vetsinou system nechavam take bez zasahu, ale tenhle DT byl vytvoren na velmi silne SR urovni a pokud by doslo k prorazeni jeho swingu tak bych urcite bral jeste jeden vstup short.

Nakonec je to vse jen o rizeni rizika. Videl jsem obchodovat pozice se 100 kontrakty /live/ a prvni vec ktera obchodnika zajimala bylo dostat SL co nejrychleji nejlepe na BE1, o PT se vubec nestaral, vsechny vystupy byly naprogramovany.

Jo,jo vse je o tom kolik penez ziskate kdyz mate pravdu a kolik penez odevzdate kdyz nemate pravdu ...... ale to uz nekdo nekdy rekl ............ :)

hezky den focus

Odesláno

2 focus:
tomu rozumím velice dobře, dokážu si představit riziko 150 eur a 15.000 eur na ktr :) ale jsem na začátku a můj největší úkol je, že nechám vyplnit příkaz ke vstupu a mizím od PC.....znám se a vím, že by mě znovu "zabilo", kdybych u toho seděla a uvažovala o vstupech mimo OP. Je to o zkušenostech,ale hlavně o dlohoudobě pozitivních. Dloouhodobě negativních mám za sebou dost, takže super posun SL, ale ještě ne pro mě :) přeji hodně úspěchů všem a disciplínu!

Odesláno

Dikon:

musite vedet jestli je to racionalni rozhodnuti nebo ne. Pokud na vas jeste dolehli vysledky z minuleho tydne a bal jste se proto o penize tak je to emoce. Pokud jste videl silne SR urovne /viz odpoved SD77/ tak je to v poradku. Muze se stat ze swing bude prekonan a presto trh otoci do longu a na to musite byt emocne hodne silny a zustat bez dalsi exekuce. Jinak moje poznamka je spis pro zkusenejsi tradery a na zacatku je dobre obchodovat nejjednodussi formu.

focus

Odesláno

Jardo to je docela jedno... ja jsem dneska nenastoupil long na vrcholu ale kousek pred vrcholem... vysledek je stejny.. co vy ostatni docela by me to zajimalo dneska treba yax s focusem... zatim :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...