Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To krakra.

První větu jsem napsal nepřesně.Má zní takto:Samozřejmě,že se v USA začína obchodovat až v 15,30 našeho času,ale všichni sledují hned od rána futures na americké indexy,sledují jak dopadla Asie a v současné době hospodářské výsledky amerických firem a věřte,že i DAX poslouchá americkou předobchodní fázy na slovo.

Odesláno

No docela chaos. ES mi udělalo 5 range baru "4" během 2 vteřin, TF na range "5"mi projelo během pár vteřin skoro celou obrazovku a NQ lítá jak centrifuga :o)))

Dneska na to raději ani nehrábnu

Odesláno

To MERKUR1:
Ano poslouchá, o tom žádná. Ale myslím si že je lepší obchodovat DAX v čase kdy amerika chrápe, dělá lepší pohyby.
Teďka obecně TF není nijak pro nás tradery zajímavé.

Odesláno

JaroslavVrana

dneska je tam solidní volatilita. NQ se rozjel dost. TF by mi na poslední minutu nadělilo vstup a pak PT 300, ale ten systém ještě nemám plně zbacktestovanej, proto jsem to nejel. A v shortu na ES bych ještě byl, do toho jsem ale nešel kvůli pátečnímu filtru.

A příště až vemu obchod, tak mě vykleští na STP, jak typické :o) Sakra už bych taky rád nějakej real zisk. By mě z toho trefili :o)

Tak hezký pátek a víkend všem Jarda

Odesláno

tak já dnes podobnou zkušenost jako JaroslavVrana , "B" reportu jsem nevěnoval pozornost, nachystal jsem stopku pod průraz TL do shortu, chytil jsem při tomto reportu slip 5 ticků - na tick přesně mě to během sekundy vymetlo stopku (kterou jsem samozřejmě nestih posunout tam kde by správně měla být) a jinak bych nyní už dávno po PT uklízel počitač :(

Odesláno

Trhy si opravdu dělají to, co chtějí. Dnes bych býval sázel na long....

Dnes PT na NQ short
tento týden +260 $ Simul.
(po bez obchodu - mimo pc)
1x plný PT, 1x plný SL, 2x zisk (90+70) na posunutém SL

Je to můj životní výsledek - asi ne částkou, ale tím, že jsem dodržel plán (95%) :)

Ať se daří
Petr

Odesláno

Ahojte, jsem začátečník a toto je můj první příspěvek do této diskuze,..možná hloupý.., ale nevím jak v backtestu řešit, když nastane situace, kdy po korekci na které bych chtěl teoreticky nastoupit STOP LIMITem následuje svíce, která má HIGH přesně na mém Stop-lossu. Brali byste to jako vstup ok..a následný PT, nebo Stop-loss?? Můžou nastat dvě možnosti vykreslování svíce: Případ 1. - svíce otevře na open, poté vyběhne na high a pak jde dolů, prorazí můj stop-limit a jsem v obchodě, jde dolů na low a poté vystoupne na close a v tom případě je vstup ok.. Případ 2. - svíce otevře na open, poté jde dolů protne můj stop-limit jsem v trhu SHORT...pak stoupne zpět na high a vyhodí mě na stop-loss... Jak prosím v backtestu řešíte tyto případy...Díkk za rady.. Honza

10785

Odesláno

cruyff:

muzes to brat jako SL z pohledu opatrnosti nebo pokud to chces presne, tak si otevrit vedle treba 10s graf a tam se podivat podrobneji, jak se cela ta minutova usecka vyvijela.

Lada

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...