Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím dnes můj první live obchod:) jsem rád že to vyšlo :) Bohužel jsem vstoupil o něco pozdě , chytil jsem slip :). Jinak podle svých pravidel jsem po vstupu vypnul PC a zapnul ho po 30 min. Liliputek

10761

Odesláno

machrhoumer: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/88089/FDAX_Backtest.txt_12.75KB.html Zacatek roku taky nic moc, je to ciste mechanicky prulom 1. swingu pred open. Aby se clovek dostal na focusovy vysledky, tak to chce o dost zkusenosti navic. Dikon: klidne zacni v nejakem vlaknu o opcich a pokud budu vedet, tak se pripojim. Ja jsem ale monotematicky, obchoduji jenom Iron Condor. Abrams: podivej se na minuly patek, tam to vyrobit slo. Kazdy den neni posviceni, ale parkrat do mesice ten PT pres 200 prijde a uplne to staci - viz tabulka. Lada

10765

Odesláno

Najvyssie cisla boli v juni a v auguste - t.j. v letnych mesiacoch. A to som cital ze" uz aby to leto skoncilo, aby sa tie trhy pohli.." Zlate leto! Teplucko, dovolenky, more, sortky, capovane pivo v zahradnych restikach, baby v trickach " len tak" a trendujuce trhy. :)

Odesláno

abrams, yax, Rob99:
díky moc za podporu, přeji všem, ať se daří a nemusí se podařit vše, hlavně ať jde vše dle OP. Pevné nervy, disciplína....já zatím ty nervy udržuji jen během vstupu, pak odcházím od PC, návrat až po 15-ti minutách :)

Odesláno

to milosv, Rombic:
no pak kdyz jsem to postnul, tak jsem si rikal, ze jsem mel asi spatny vstup, ktery byl diky tomu, ze jsem si otevrel graf s malinkym zpozdenim (jsem se trochu zacetl) a bral hned to co videl... Nevim proc jsem to udelal, ale je to chyba v nepripravenosti, priste vim, ze takhle ne...

Odesláno

machrhoumer:
asi to tu zapadlo, vlastne jsem se ptal na podobnou vec primo focuse, tak se radeji zeptam jeste jednou...

to focus:
jestli mohu mel bych dotaz.
Uz delam asi 4ty back cr 1.sw, ale nejak se nemohu dostat k tem vysledkum, ktere jsi sem daval... Jestli tam nefiguruje jeste nejaka podminka...? Po trech ruznych variantach se temto hodnotam ani jednou z variant totiz neblizim... Navic me v tom prave nesedi jeste dalsi vec a to kdyz jsem zkoumal dal ty vysledky, tak napriklad v 02/09 bylo pri 53%win 3240, a v 07/09 pri 55% 6450, coz pri rozdilu pouhych 2% je to pres 3000. Mozna je to jen preklep ale spis myslim ze asi ne (dle zase vysledku v 06/09), tak by me zajimalo jestli tam jeste neco neni... Nebo je to tim ze ne opravdu kazdy den jsi vstupoval do trhu?
Pls kdyztak staci jen natuknout...:-)
Diky

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...