Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

no dobre tak 4 mesice ale o prazdninach se dalo dobre obchodovat... zalezi na systemu ... muj byl docela blby co sem jel prazdniny ale slo to... jak to jako myslite neobchodovat..? Opravdu nechapu vase prispevky.. co teda delate vy? nebo delate vubec neco?

Odesláno

Zdravim,

tak u me jediny rozdil a to ze na NQ BE, jinak u TF taky ztrata. U NQ jsem vstupoval uz v 15:37 po prurazu high predchozich 3 usecek, ktere byly na stejne cene 1745.50. Takze to byl BE jen tak tak.

Jinak pro me naprosto obvykla situace od te doby, co obchoduji podle pravidel (od cervence). V kazdem mesici jsem zacal drawdownem a druha polovina mesice to honila zpet. V zari do TF dohnalo dokonce az v poslednim tydnu. Takze jsem v klidu, prvni pulku uz mam skoro za sebou a ve druhe je dost casu na zlepseni. Ale urcite by bylo prijemnejsi zacit mesic v plusu, to by to obchodovani bylo hnedka klidnejsi.

A komu se nelibi, ze trhy se ted nikam nehybou, tak existuji strategie, ktere to primo miluji. Takze kdo ma cas, tak muze studovat nesmerove opci strategie, treba Iron condor. K teto strategii je tady pekny clanek a i super vlakno, ktere uz je bohuzel mrtve a uzavrene, ale vybornych informaci je tam vic nez dost:

www.financnik.cz/komodity/Opce/nesmerove-opcni-strategie.html

www.financnik.cz/forum/read.php?17,77891

A zitra bude expiracni den opci, v zari tento den udelal trh pekny pohyb dolu, ale zitra se asi nic takove cekat neda, protoze trh je priblizne tam, kde byl pred mesicem. Kazdopadne budu pripraven.

Lada

Odesláno

yaxi, moji mamku jsem tak nenapadne dostal do opci urcite ji znate z fora se s ni bavite ma nick benny nebo lidka nebo nevim... a muj delsi plan pocita s prevadenim asi 50-70 procent vsech zisku do opci.... a pak je z toho pekny pasivni prijem :) tento mesic condor uplne idealne vysel...

Odesláno

Cusek vsem,
mohl by nekdo hodit .txt bactestu k focusovemu obchodovani na Daxu? Po xtem bactestu se nedoberu ke kloudnym vysledku. Nastaveni atp mam spravne, ale porad se mi to nezda. Nemusi byt cely bactest, stacil by mesic dva - vstup, MAE, MFE - pripadne pokud mate nasteveno jine hodnoty? Kazde dobre dusi budu vdecny. (Nechci si pripadat ze sem jediny komu to nehaze vysledky z dlouhodobeho hlediska - dikec.)

Odesláno

roman06:

tak to je mama dobra, ze se do toho pustila. Ja jsem taky rodicum vysvetloval vyhody opci a mame se to taky libilo. Ale kdyz zjistila, ze zisky nejsou zarucene a ze by take mohla ztracet, tak se ji to libit prestalo. Ale me se to libi, je to asi nejsnazsi cesta, jak co s nejmensi namahou vydelat penize.

Lada

Odesláno

yax:

ad k tomu pátku jak jsi zmiňoval

3. pátek konečného kvartálního měsíce je tzv. "Triple Witching Day" kdy vyprší tuším opce na akcie, indexy a futures na indexy. Proto se tenhle den vyznačuje vyšší volatilitou.

K tomu zítřku, ale nevím, s opcemi jako takovými nemám zkušenost. Tak nevím, jestli je tam více dní podobných triple witching day, kdy vyprší.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...