Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

2 focus, yax:

Vcera jsem neobchodoval, nemel jsem vstup podle planu a nevypadalo to ze mi prijde signal, takze jsem se jen tak jednim okem koukal. Bylo mi jasny, ze urcite sel nekdo down nekde kolem 618 a drzel palce, aby ten kdo to tak vzal, ten obrat na 815ti ustal. Takze good job :) (tu)

Libor

Odesláno

Tak Milos dneska nic, tak sem dam screen ja. Dnes vstup do shortu na 5859 chvilicku po 9:00, chvilku to vypadalo nadejne, ale pak si to DAX rozmyslel. Tento tyden zatim 4 ztraty, tak uvidime, co se bude dit zitra. Lada

10750

Odesláno

to all

Zdravím,

já zatím sice jenom papertraduji,ale jestli mohu přispět tak můj pocit ohledně trhů je stejný...žádná volatilita.

Trh nemá vůbec sílu dosáhnout k PT.

Jinak jak to vidíte vy,myslíte,že po novém roce volatilita stoupne??

Hodně zdaru!

Odesláno

to focus:
jestli mohu mel bych dotaz.
Uz delam asi 4ty back cr 1.sw, ale nejak se nemohu dostat k tem vysledkum, ktere jsi sem daval... Jestli tam nefiguruje jeste nejaka podminka...? Po trech ruznych variantach se temto hodnotam ani jednou z variant totiz neblizim... Navic me v tom prave nesedi jeste dalsi vec a to kdyz jsem zkoumal dal ty vysledky, tak napriklad v 02/09 bylo pri 53%win 3240, a v 07/09 pri 55% 6450, coz pri rozdilu pouhych 2% je to pres 3000. Mozna je to jen preklep ale spis myslim ze asi ne (dle zase vysledku v 06/09), tak by me zajimalo jestli tam jeste neco neni...
Pls kdyztak staci jen natuknout...:-)
Diky

Odesláno

je to uplny hnus :D vcera jsem vystupoval po 60 minutach v obchode dneska to same... to neni obchodovani..... jak po novem roce? to stoupne hned treba zas za tyden za dva.. proste jsou dva tydny trosicku mrtve no... prikladam screen at se na tu srandu muzete podivat :D

10754

Odesláno

To roman06:
Dva týdny ?, já myslím že trhy jsou bez šťávy cca. 4 měsíce. Řikalo se že je to prázdninama, ale prázdniny jsou dávno fuč a trhy nic.
Je lepší neobchodovat.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...