Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tezky obchod tezky .... i jaaa jsem s nim mel problemy :) Na DAXu dens dalsi ztrata zatim vse dle backu ..... na TF jeden obchod PT400 short /end 16.27/. Emocne pomerne narocny obchod a ten kdo vydrzel drobnou korekci tak inkasoval zaslouzeny zisk. Nebylo od veci pritahnout SL 2b nad korekci s vrcholem v 15.55

focus

Odesláno

yax, roman06 a další co obchodujete TF:

Měl bych dotaz ohledně slipu. Pokud vstupujete do obchodu STP kolik se tak v průměru pohybuje skluz na plnění, popřípadě nějaké extrémy? Já abych si udělal představu, zda má cenu tenhle trh backtestovat na proražení nebo ne a neměl jsem zkreslený backtest.

Díky moc za odpověď.

Odesláno

tak je to u konce nakonec jsem pouzil vystup max 1 hodinu v obchode... mfe 390 pekne zamrzi ale ok nakonec jsem vystoupil na 180 plus.... takze takove neco mezi be a PT ten trh je jakysi chciply zas... jak rikal focus pekne narocny dneska....

Kotas ja vstupuji jednodusse buy bid sell ask.... a dostavam tak asi o 1-2 ticky lepsi vstupy oproti backu.. ale muze to nekdy ujet.. zatim se nestalo..

Odesláno

Kotas:

kdyz budes brat na TF u vstupu slip 1 tick ke kazdemu obchodu, tak to bude dostatecne opatrne. Vetsinou zadny slip neni, sem tam je 1 tick, vic jsem zatim nemel. Je to pro rozmezi 15:30-15:59, tam zadne ackove reporty nejsou. Jenom jednou za mesic v patek byva report v 15:55, jestli si to dobre pamatuju a ten obcas s trhem pohne, tak na ten pozor.

Lada

Odesláno

to SD77:

sledoval som pár mesiacov dozadu Váš "príbeh" ... od otázok ako sa definujú swingy a ako na jednoduchú stratégiu až po terajší príspevok s postavenou a otestovanou stratégiou so "zelenými" číslami. Ak ste začali so spomínanými 2500 USD tak Vám prajem veľa veľa zdaru, pevné nervy, železnú disciplínu a už len samé ziskové obchody.

Abrams
(tu)

Odesláno

bergmann1 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dnes výstup na NQ 1min na pos. SL +90$
> K PT chybělo pár ticků.
> Petr
Mozes prosim napisat kde si vstupil? CCA 15.38 na 1746,25..?

Odesláno

Vazeni pratele, ano!:-) Tak zatim co tu vetsina dnes obchodovala short a byli za pul hodiny hotovi, ja jel long o rekordnim case. Navic v situaci, kdy jsem nemel ani jeden obchod ziskovy tento mesic (dvakrat minulo PT o 0,5 bodu). Sel jsem do toho i pres skutecnost, ze ES dosahlo v premarketu sveho maxima. Ale musel jsem vstoupit, musel jsem poslechnout svuj OS. K tomu jsem musel po pul hodine prikoupit dalsi kontrakt (dle jineho patternu) do podle me nejisteho longu. Bylo to velmi zajimavych pet a pul hodiny, ale vyplatilo se, ackoli opet minul muj PT, tentokrat o 0,25 bodu!:-) Aspon jsem vyzehlil ztraty z minuleho a tohoto tydne. PS: Mam jina data nez vsichni ostatní, nebo o co jde? YM hranici 10 000 prece neprekrocil... http://www.novinky.cz/ekonomika/181605-americka-burza-raketove-ozila-dow-jones-po-roce-prekrocil-10-000-bodu.html

10748

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...