Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dnes to bude asi zajímavý den. V jednu hodinu výsledky JP Morgan, že by jako tradičně lepší? A pak pozitivní nálada? A v půl třetí důležitá makra "Retail Sales", kde se čeká zhoršení. No jsem zvědavej, co převáží. A jen se bojím třeba zvýšené volatility, aby nás to nevykopalo na STP.

Co vy na to? Čemu byste přikládali vyšší váhu? Já spíš asi retail sales, ale dav se možná chytne JP Morgan. Tot můj osobní pohled.

Odesláno

Ahoj pánové Tak dnes na DAXu paper SL, podle plánu. Se vstupem jsem se snažil, tak ho snad budete mít podobně. Trh vystoupal hodně v pre tak už se mu nechtělo. No neva na nějaké pre se systém neptá. Zítra je taky den. Jo jinak zítra to bude měsíc co dělám DAX paper a zatím 600 éček v plusu :). Ať se daří Miloš

10734

Odesláno

to Katas

Já si osobně myslím že trhy by mohl více reagovat na nějakou negativní zprávu. Růst byl v poslední době dost velký a přijde mi že už se mu moc nahoru nechce. Myslím že trhy by v tuto chvíli byli ochotnější korigovat kdyby dostali nějaký impuls.
To je jen můj pohled, jinak myslím že pro naše intraday obchodování je to jedno.

Ahoj Miloš

Odesláno

dnes jsem samozřejmě spekuloval na zavření gapu a stálo mě to jeden malý SL, jeden plný SL a jeden BE, následné proražení v 10:50 do longu jsem zobchodoval na "jistotu" nízkého PT, neb jsem stále nevěřil , že se to do longu rozjede. takže dnes i přes "finančně" tragický den velká spokojenost s poskytnutou lekcí. nejvíc mně štve, že jsem nepoužil včerejší trik z TF, když cena měla problém prorazit dolů 5783: risknout odraz do longu od této úrovně s malým SL.

Odesláno

Kotas je to jenom co se vam honi v hlave, ja treba jsem nadseny kdyz je velka volatilita protoze taky muzete za cvhilu vzit PT.... vy rikate ze se bojite aby vam to nevzalo STP a ja jsem zas nadseny ze muze byt pekny pohyb na PT... jinak k tem reportum myslim ze nema cenu resit co to udela...

Odesláno

aspen:

Tak to gratuluju.

Sakra já se asi budu muset taky podívat na to TF. Dneska jsem zatím do ničeho nešel, protože se mi to nepozdávalo a bylo to dobře. ES bych končil na breaku a NQ na STP. Tak ještě uvidíme.

Odesláno

Tak jak se vyplati to napsat do fora. Jenom jsem to odeslal, tak to trh prorazil a dosel na PT. U prvni korekce na TF skoro po mesici. Tak snad se to ted trochu rozjede.

Lada

Odesláno

liliputek vysvetleni najdete tak v burzovnim magazinu na ct 1 :) yaxi jak mate ten pt 400? ja sem si tam pekne sahl na mfe 390 a tet se placam porad kdesi nikde.... :D za chvilu se ozvu jak to dopadlo

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...