Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Rombic:
OK, mě dělá u nastavení HeikenAshi problém vůbec vidět kdy má být přibližně close a dalo by se říct že ani nevím kdy bylo close, protože aktuální cena nereflektuje graf. Myslím si že také preferujete dřívější posunuování na BE, posunout na BE až po 400 Eurech se mi zdá zbytečně pozdě.

Odesláno

To ALL:
Napadá mě myšlenka, všichni si určitě vzpomeneme na páteční DAX, každej tady měl PT, zato včera, dneska SL. Když se podiváme na pátek , tak jsem měl před openem pocit že to prostě vyjde, zadto dneska, včera to bylo máslo. Tento systém říká každý den obchod, nebylo by lepší to změnit na "možná každý den obchod" ? Prostě né každý den bude pěkný pohyb jako byl v pátek, a v pátek byl pěkný pohyb premarketu.

Odesláno

krakra: určitě lze vysledovat nějaké statistické pravděpodobnosti v závislosti na premarketu (třeba něco na způsob inside svíček LW), ale spíše bych se přikláněl k teorii, že čím menší range premarketu, tím větší pravděpodobnost jejího proražení s dobrým pohybem - ale je to jen pocit.

Odesláno

krakra: 1. cena se i pri HA vykresluje v NJ uplne normalne. Navic staci cokoliv zmenit v chart settings (treba zmenit nastaveni v plot executions) a aktualni usecka se vykresluje naprosto stejne jako u klasickych RB. Jedine co se tvori nasledne je barevne telo podle HA. 2. posun na BE - ja pouzivam takovy, kteri mi vysel z backtestu - 400 EUR pro nekoho muze byt pozde, me to treba vychazi, ze nema cenu posunovat na BE vubec. Ale pokud se nekomu neco zda, tak to je k nicemu receno hodne slusne. 3. ja BYCH vstoupil je sakra velky rozdil proti tomu, ze nekdo vstoupil. Za tim ze nekdo vstoupil je, pokud to mysli rozumne, strasne moc prace. Chce to prvni udelat par obchodu a pak clovek pozna, ze to BYCH nema vubec zadnou vahu. 4. obchoduji jenom to co mam natestovano. Pocity fakt natestovany nemam. Viz treba patecni screen a vcerejsi screen. Podle pocity v cem to byly jine trhy - 1 a 2 sceen. Davam dalsi screeny, kde je vetsi aktivita v premarketu a pak si stejne po open udela trh co chce, protoze se tam nahrne hodne obchodniku a ty muzou mit jiny pohled nez treba asie, ktera mohla s daxem hybat v premarketu. Takze je uplne jedno, co obchoduji, hlavne to musim delat konzistentne, tak jak to mam otestovano. Kdyz se ja sam budu ridit pocity, tak skoncim v ... A zkus se zamyslet nad svymi prispevky, ktere pises vzdy az PO AKCI. Nekoho to tady pak muze akorat mast a zacne si myslet, ze kdyz sam dopredu nepozna, co trh udela, tak na to nema. Coz je ale nejvetsi omyl, protoze nikdo nevi co bude. Jedine na co se da spolehnout v zacatku je pouze statistika a jasny plan. Myslim, ze i tobe samotnemu by prospelo, kdyby si tady predstavil jasna pravidla vstupu a dal sem treba jenom 5 dni po sobe screeny obchodu (i kdyz by byl potreba aspon mesic, aby to k necemu bylo), kde by si mel vstupy podle tech jasnych pravidel. Myslim, ze i tobe samotnemu by to dost pomohlo. Lada

10699

10700

10701

10702

Odesláno

Libri: To, co zde pises mam natestovane a pouzivam jako filtr na rope, tam to funguje perfektne. Na NQ se to da taky pouzit, neni to uz takove terno, ale prumerny zisk na obchod to zvetsuje take. Podle me to za testnuti stoji.

Odesláno

Jax 2 krakra: "A zkus se zamyslet nad svymi prispevky, ktere pises vzdy az PO AKCI. Nekoho to tady pak muze akorat mast a zacne si myslet, ze kdyz sam dopredu nepozna, co trh udela, tak na to nema. Coz je ale nejvetsi omyl, protoze nikdo nevi co bude. Jedine na co se da spolehnout v zacatku je pouze statistika a jasny plan."

Dovolim si opet s Jaxem souhlasit, já taky vstupuju vzdy kdyz mam dany signal od backtestovaneho systemu a musim ignorovat spoustu nazoru zde, aby me to zbytecne nematlo.

Odesláno

yax:
slíbila jsem své výsledky backtestu. Trh - TF, RB 6. Range 15:30-15:33 neobchoduji, v tomto období čekám na 1.swing a po range vstupuji stop příkazem 1 tick nad high nebo pod low. Pokud trh udělá během range další swing, na ten neberu zřetel. To je technické a nyní diskréčně-pokud se za high 1.SW utvoří mini Downtrend, počkám,až trh otočí do up. Je to těžko definovatelnéa zřejmě i pochopitelné, ale tak to mám nakoukáno a je to můj úhel pohledu. Samozřejmě to nemusímu někomu jinému vyhovovat, ale jak jste sám, myslím, řekl, je to právě ta krása tradingu. Vstup pouze jeden, maximální poslední vstup je v 16:00.
Sl-120, PT-400, BE(+2)-200,BE (+150)-300.
Testováno 2009
1.-9.měsíc, 170 obchodů, PT-45x, SL-90x, BE(+2) nebo (+150)- 35x.
nejvyšší DD - únor -875,-USD/ktr.
nejnižší DD- srpen -250,- USd/ktr.
max.počet SL v řadě - 7.

1.-3. měsíc - zisk po odečtení komisí - průměr 735,-USD/ktr
4.-6. měsíc - zisk po odečtení komisí - průměr 778,- USD/ktr
7.-9. měsíc - zisk po odečtení komisí - průměr 1476,- USD/ktr

za 9 měsíců průměrný zisk - 996,-USD/ktr.

Mám za sebou velice těžké časy a ani se neptejte, kolik jsem ztratila peněz spoustou neuvážených kroků. V komoditách se orientuji cca 3 roky, ale až teď mám pocit, že se k něčemu můžu reálně dostat.
Mám otestovaných více trhů různými způsoby, ale tento mi vyhovuje nejvíce, protože je emočně nejméně zatížený.

O první výsledky live se ráda podělím-bude-li zájem, až je vyhodnotím na konci října. Ať se všem daří. Simona. :)

Odesláno

Takze dneska muj prvni PT400 live s "novym systemem".... ale kolem toho low premarketu to chtelo hodne trpelivost.... jinak yaxi paradne to tady komentujete mel jsem s krakrou stejny pocit jenom jsem to nepsal ale v hlave me to taky stve.. Jinak krakra opravdu by to bylo dobre rict neco co delate jak obchodujete protoze fakt vase prispevky jenom zmatou takove ty nerozhodle tradery... coz je spis na skodu...

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...