Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

dneska to je víc mrtvý než živý. Udělal jsem dva vstupy - jeden "na jistotu" (jistotu SL): kdybych vstoupil o candel dřív a nečekal na ještě jednu potvrzující směr pohybu, tak by mě SL udržel (takto mě to na tick přesně vyhmátlo) . A další obchod na hranici možného - limitní vstup na dně kanálu a prodej pod HiPMKTu - suma sumárum +170USD pro dva kontrakty. Kdybych si ušetřil ten SL tak to bylo o dvěstěpáďo víc.

Odesláno

2 PavelK: Dnes jsem obchodoval přesně stejně. Ten indikátor Volume co máš pod grafem, řídíš se podle něj nějak? Já jsem zkoušel používat Volume ve spojení se PA (proražení SR) ale nějak jsem z toho nedokázal dostat ziskové výsledky, asi to potřebuje mnohem víc screentime :-)

Odesláno

ja som zacal len minuly tyzden papertradovat, tak ma nekamenujte, ale... to sa mi zda alebo sa minuly tyzden trh moc nehybal? Teraz sa to zacina ako tak hybat, ale v piatok to bola uspavanka

Odesláno

bergmann1:

na TF beru 2 vstupy a pokud je prvni vstup PT tak druhy uz neberu. Samotne vstupy nebudu zverejnovat ale nejedna se o nic co by nebylo mozne vypozorovat z chovani trhu. Oproti DAXu jsou vstupy o neco sofistikovanejsi a navic u nich pracuji vice s casem.

mej se focus

Odesláno

xanathar: Volume jsem hodne pouzival (nebo se snazil) drive. Jenze az pri live jsem zjistil, ze PA, ktera nema zcela pevna pravidla, neni (zatim) pro moji psychiku. Ted ho tam mam pro to, kdybych nahodou zapomnel, ze je nejaky svatek nebo nejaky fundament, tak to ihned zjistim podle objemu obchodu. A navic me porad bavi ho sledovat i v prubehu obchodu, i kdyz se podle nej ted neridim vubec.

Odesláno

Miloši,

na jaké ceně si vystupoval? Já vstupoval na 5771 a SL bylo na tick přesně na 5777. Takže buď si dostal slipp na SL nebo máme každý o trošku jiný graf, což je taky možné. Tick sem, tick tam.

Láďa

Odesláno

Zkusil jsem si dnes FDAX taky, pánové. Poprvé, vysloveně na zkoušku.
Vstup manuálně MKT 5770 (čekající Sell Stop pod swingem by asi byl rychlejší)
SL 5777,5
Jsem rád, že se mi povedl nástup podobně jako vám.
Nevěděl jsem totiž, v kolik hodin nastupovat - z vašich screenů se mi zdá, že nastupujete už před 9 hod.

Petr

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...