Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, kdyz tak koukam na DAX dnes a navic je v USA ten Columbus day, budete odpoledne obchodovat?
Mam backtest systemu od ledna 09, takze nevim co se deje v tento den...

2 yax: me pomaha ten checklist, je celkem obsahly, proto k pocitaci sedam o pet minut driv, abych to vse zkontroloval, ale je v nem mimo jine i zda je nastaveno live, pocet kontraktu, atm, apod. Uz se mi totiz stalo hned na zacatku obchodovani, ze jsem udelal hezky zisk, ale do sim:-)

Odesláno

2 yax :

Prave z tohodle duvodu nemam verzi obchodni platformy ktera tohle umoznuje. Ale pekne testovani zvlast a jinymi prostredky, a real zvlast.

2 Mirek F.
No muzu ti rict co se delo minuly rok... Celej den nic, a okolo 21:00 zacal pohyb, ktery skoncil na hodnote cca 2.8k (a byl to long) Jo to byly casy :)

Libor

Odesláno

yax ... Pavel K.

Měl bych na vás ještě jeden dotaz. Do toho průrazu swingu po úvodním 4min range vstupujete jakým příkazem? BUY STOP nebo používáte BUY STOP LIMIT v případě longu?

Díky Jarda

Odesláno

Rob99: No tak to gratuluju. Obzvlast, kdyz loni vychazelo 12.10. na nedeli.. :) Slavil se v pondeli.
Jinak jsem koukal na rok 2007 a 2008 a objemy jsou normalni, od brokera taky nic neprislo, takze ja obchoduju normalne.
Kotas: Ja stopem.

Odesláno

2Pavel K.

ad1) Kazdy si jiste dokaze zjistit, kdy se slavi "Columbus day"
ad2) Psal jsem samozrejme o 13.10.2008

Mel jsem pocit ze Mirek F. nema data a chtel vedet jaky byl Columbus day vloni. No nic.

L.

Odesláno

2Pavel K.

O nic nejde (Dlouhy viken, moc jsem toho nenaspal, tak jsem asi dnes trochu nevtipkoidni). Ja ale nepsal ani slovo o tom jak jsem obchodoval. Popisoval jsem jen jak ten den probihal, z cehoz slo vyvodit ze je to normalni obchodni den. Nic vic. Ale kdyz uz o tom porad mluvis.. :) mrkl jsem do deniku a nasel si, ze jsem obchodoval +230$/kontrakt, takze se dnes urcite obchodovat da, ale volume loni a ted... "nebe a dudy" ani nevystihuje to jak se TFko zmenilo. Takze budu dnes opatrny... a pujdu radsi na pivko ;)

Odesláno

Airmike,

to s tym tipom bolo skor len tak zo zartu :) Ale ten spread EURUSD/USDCHF je vlastne par EURCHF nie? tak naco to komplikova cez nejaky spread. Alebo som uplne mimo?

Ale aby sme neboli uplne mimo temy vlakna, momentalne je vysledkova sezona, takze ten spread ESYM by mohol byt trochu volatilnejsi, kedze je ovplyvnovany hlavne podnikovym sektorom. To ma len tak teraz napadlo, nemam to nicim podlozene. Nema to nahodou niekto otestovane?

Odesláno

Airmike, a ako to potom je?
Ja som si myslel, ze ak to dolarovo vyvazis, tak by to malo byt rovnake ako EUR/CHF. Samozrejme ak to beries tak, ze na kazdom pare jedna pozicia, tak to rovnake nieje lebo obidva pary niesu kotovane k USD. Ale asi sa mylim. Mozes pls objasnit v com je zadrhel?

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...