Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

majkll: spatne to rozhodne neberu, diverzifikace to neni, to by bylo silne slovo. Tento tyden, krome vcerejska oba trhy davaly stejne nebo aspon hodne podobne vstupy. Neni to ani PS, ten zacnu az od listopadu. Ani vlastne nevim, co to je. Spis takovy zkusebni provoz. NQ jsem nikdy neobchodoval, tak ho spis jen zkousim, protoze system je jednoduchy a da se to zvladat, tak spis zkousim, co to udela. NQ dava rovnomernejsi vysledky v prubehu mesicu nez TF, je tam velmi nizky risk, ale TF je zase celkove ziskovejsi. Takze prednost bych dal NQ, ale TF uz obchoduji pres rok, tak se mi z nej nechce jen tak odejit. Budu to muset nejak vyresit do konce mesice, ale zatim nevim. lapaz: nakonec jsem otestoval, ze proste beru pruraz prvni korekce. Takze kdyby se to otocilo dolu, tak prikaz bych mel nachystany 1 tick pod nejspodnejsi cervenou carou, takze bych vstupoval na 3. fialove usecce zprava. Nazorny priklad viz vcerejsi screen. Testoval jsem to takto, mozna jina varianta v techto pripadech muze byt ziskovejsi, ale ja to chtel mit jednoduchsi. Sam jsem se dival jenom na pocet usecek, ktere se vytvori od zacatku korekce do vstupu a tam ty vysoka cisla nevysly nijak spatne a navic maly pocet obchodu nedovoluje delat nejake zavery, tak uvidim casem - opet viz screen. Prostor pro zlepseni je urcite velky, ale ja zatim davam prednost jednoduchosti, tak uvidim, jak to dopadne. Lada

10648

10649

Odesláno

[bold]Můj názor na současné TF [/bold]
Nejlépe se podle mě dá vydělávat když je trend, určitě většina traderů obchoduje podle mě trendové systémy. Tento týden nebyly téměř žádné trendy, trend je podle mě to co bylo minulou středu (30.9.2009), to co bylo tento týden podle mě nemá s trendem nic společného, proto bych se nedivil kdyby opravdový profíci za tento týden neudělaly jediný obchod.

Odesláno

Zatim pocitam s fixed ratio, ale je to vsechno ve fazi vypoctu. Ted u TF je slusny drawdown, tak to bude zajimave, co s tim jednotlive metody PS provedou. Treba doted se nevyplacelo snizovat riziko na pulku pokud equity klesne pod MA12, ale treba ted po rijnu uz to bude vychazet s tim pulenim lip. Ale uvidi se, do konce mesice je jeste dost casu projit i dalsi metody.

Lada

Odesláno

To Mirek F.:
Vůbec nevím co obchoduješ, jaký máš plán, ale osobně si myslím že dneska to je mrtvé, podle mě také není trend. Plán neplán dneska je lepší neobchodovat.

Odesláno

yax: Take jsem se na to koukal. Jak to myslis, ze to nevychazelo lip? To ti pri tom puleni neklesl DD? Co se libi mne, je fixed risk 4% s pulenim pri poklesu pod MA5. Sice je risk o neco vyssi nez doporucovane 2%, ale hodne rychle na ne ve spatnych obdobich zase pada.

Odesláno

Drawdown u puleni byl mensi o 400 USD, coz zas tak velky rozdil neni, ale bez puleni byly stabilnejsi vysledky v prubehu mesicu. Ta perioda MA12 byla asi moc velika, budu zkouset i jine. Ja sem pouzival 6%, protoze normalne mam 3%.

Lada

Odesláno

krakra... vstup mam kazdy den kolem 15:37 vetsinou, dneska jsem dostal long tak jsem sel long... je mi to docela fuk kde jsou emy a podobne veci... ale jinak trh opravdu zdechly v druhem obchode jsem byl snad do 18:00 to je blbost tak dlouho byt v obchode.. no a byl SL co jineho...

jinak tyden TF -372 z tech prvnich 3 dni...uz se tesim na pristi.. :) pekny vikend...

Odesláno

jak to tady procitam mam problem... muze me nekdo pomoci s tim jak mam poznat kdyz vstupuje prumere 15:33:-15:45 ze trh je mrtvy? nebo jak to mam do budoucna vytusit? same chytre poznamky jak trh je mrtvy a jak bylo lepsi dnes neobchodovat ale bohuzel tyto zpravy az tak 16:30 kdyz uz mam davno po vystupu. zda se mi ze je to trochu ujete. Mam vstupy co me system generuje v tech brzkych postartovnich minutach a nemam sanci poznat zda trh je mrtvy ,nebo silny,a nebo jestli se rozjede nebo ne.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...