Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kotas:

neni to presne to range, ktery asi myslis ty, ale Ross ma skoro vsechno zalozene na prurazech, takze je z ceho cerpat. Knizek je dost i v Cj a navic ve vlakne Eurexu je hodne dalsiho studijniho materialu jak obchodovat prurazy v podani Gladiatora.

Lada

Odesláno

Do toho vlákna jsem právě dneska už taky začal nakukovat. Ted jsem si akorát našel stránku Pavla s tím systémem, tak si to pročtu. A další úkol co budu mít, bude vyrobit si nějaký nový obchodní deník, protože, co jsem třeba koukal na ten tvůj, tak ten můj je oproti tomu mnohem méně přehledný. To budou zas krušné chvilky s Excelem :o)

Odesláno

to Kotas,

zkus se u ES zaměřit na troch vyšší TF než 1 min (min 5, ještě líp 10 min). Obchodních deníků je tady spousta. Osobně používám J.A. tester a musím říct, že bych neměnil.

S pozdravem Richard

Odesláno

danek:

Já na ES používám range bary 4. Obchodní deník jsem si vlastně dělal sám podle toho, co mě napadlo, že bych potřeboval vědět při backtestu, nicméně si myslím, že by to mohlo být i lepší. Kouknu na ten JATester. díky za tip, už jsem tady o něm taky něco četl.
Odesláno

já jsem do toho raději nelezl - EMY byly v sobě a úplně vodorovně, čekal jsem na nějakou korekci, ale vpodstatě se to šinulo pomalu nahoru a teď to vypadá, že se to zase plouží k EMA. tak raději bez obchodu.

Odesláno

Zdravim, ja konecne doobchodoval a dodokumentoval. Dnes 2 extremne dlouhe obchody, hlavne na TF to nebylo nic moc rychleho. Na NQ zisk, na TF BE. Celkove nic moc tyden: NQ: 4 ztraty, 1 zisk, TF 4 ztraty, 1 BE. Tak uvidime, co nam nadely pristi tyden. Pekny vikend, Lada

10642

Odesláno

.... DAX +700/KTR/tyden

.....TF +80/KTR/tyden

celkove DAX nadelil bezny prumer a TF byl velmi slaby a z pohledu meho systemu tezce obchodovatelny /dnes PT400, ale sedel jsem u toho do 16.3o a to neninic pro me/

hezky vikend focus :)

Odesláno

To yax, Pavel: Koukam na ten Vas system a rad bych se poptal jak posuzujete situaci, kdy to jde na short prorazi range, ale neudela korekci a pak to jede na long a rovnez neudela korekce a vraci se na short. Berete ten puvodni a nebo posunuty range? Jak se vstupem je uz tick pod puvodnim range a nebo cekate na korekci po posunutem range? Vice viz. obrazek, spatne se to popisuje ;) Diky. R.

10645

Odesláno

yax:

láďo, neberte to nijak zle, spíš jako neutrální podnět k zamyšlení...nevím, jestli je taková diverzifikace (NQ+TF) úplně ideální..vzhledem k tomu, jak těsně spolu US indexy korelují se mi to nezdá úplně nejlepší volba..spíš mi to přijde jako takový specifický typ position sizingu..tj. kdybyste vybíral nejideálnější vstup a vstoupil pouze na jednom z indexů, pak ano, ale vstupovat prakticky ve stejných místech do dvou velmi podobných trhů..tím se jakoby jen násobí ztráty a profity..jak moc jsou ty obchody stejné jde dobře vidět např. i na vašem posledním screenu a na připojené týdenní statistice..

majkll

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...