Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

yax:
nene, ja to myslel, ze uz jsem to nasel jak na NT foru tak i mezi indikatory.. a na obou mistech jsem to i pred tim hledal... az takhle zabednenej doufam jeste nejsem... ale uz mam otlaceny kolena tak jdu radsi testovat :-)
Diky!

Odesláno

to all:
diky.
nechci se veřejně pitvat ve svých pocitech a přístupech. účet udělám až s hostinským. a pokud mi to naúčtuje příznivě, rád popíšu svou cestu detailněji. pokud je to slepá ulička, nemá smysl tím zabírat místo.

principielně ale nehledám v obchodování nic komplikovaného a ani nezamýšlím být jasnovidcem.

SL a PT mám nastaveny v ATM včetně posunu na BE (žádný automatický trail), během obchodu s nimi hýbu jen omezeně (narozdíl od dřívějška), jedu 2 kontrakty. 1.PT vybírám když se cena zadrhne u nějaké SR, 2.PT se snažím umístit na logický bod. myslím že to není finančně úplně optimální, psychicky mi to však velmi zjednodušuje držení SL s větším prostorem pro pohyb ceny. Toto 100% platí pro trendující trhy jako jsou v posledních dnech. Při menších pohybech jako byly o prázdninách se efektivita vybírání 1.PT dramaticky zvyšuje. Do budoucna vůbec nevylučuju jet vše in i out. Ale musím k tomu dospět.

u trhů neočekávám že budu vědět kam půjde, stačí mi vědět, že určité situace jsou pravděpodobnější a těm se snažím porozumět a naučit se je obchodovat

tak asi tak.

PS: většinu zde inzerovaných knih jsem si prošel a pořád se k nim vracím, jedině mě štve moje mizerná angličtina neumožňující přečíst si Douglase

Odesláno

Rombic:

tak se podivej o par stranek zpet. System tady byl dost presne predstaven. Predpokladam, ze mam uplne stejnou ztratu jako Pavel. Vstup do longu v 15:36 na 1702.75.

Lada

Odesláno

Pavel K jsem na tom jako vy 3 SL v rade taky jsem byl long.... ale ted jsem se dostal pod MA takze od zitrka paper nez se zase vyhrabu nahoru... Jinak druhy vstup mam na 9.6 short jsem v nem uz 25 minut ale trh vypada ze umrel nebo co....:)

Odesláno

Rombic:

system, ktery obchoduje Pavel je rozebiran v tomto vlakne od 7. stranky dale.
Screenu tady najdes vic nez dost, vcetne vysledku z backtestu, staci se jenom podivat o par stranek zpet.
Takze opet jenom suche konstatovani.

Lada

Odesláno

Ahoj Dneska na DAXu SL. Po pravdě jsem po výsledkách Alkoi podvědomě očekával že do toho obchodníci prásknou. To se mi také vyplnilo tak jsem šel long. Dlouho to ale nevydrželo. Trh již na tuto zprávu reagoval dávno před tím a teď to vypadá že hledá směr. Dnes jsem z toho neměl dobrej pocit, lepší asi bylo dnes neobchodovat. Ať se daří Ahoj Miloš

10621

Odesláno

Miloši,

a co bys říkal, kdyby to vyšlo?
Jak to dneska dopadlo je úplně jedno, já jsem třeba šel do shortu hned po otevření, takže jsem končil někde, kde ty jsi vstupoval. Mám tento týden 3 ztráty v řadě je mi to celkem jedno, výsledky se budou hodnotit až na konci měsíce.

Láďa

Odesláno

To yax,milosv:
Já jsem dneska dneska otevřel graf po openu (po 9:00), takže jsem neobchodoval a ani jsem nechtěl obchodovat (paper), ale viděl jsme lenivost v trhu, takže jsem byl nakonec rád že jsem neobchodoval.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...