Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k aktuálnímu dění na trzích

focus

Doporučené příspěvky

Zdravim,

kdyz jsme u tech filtru, tak se vratim k prvni korekci a k filtru podle rozpeti, tentokrat pred vstupem :). Tak filtr se ukazal jako uplne nanic, teda aspon co se tyce TF. Vice mene je u prvni korekce uplne jedno, jestli pri vstupu napr. Buy, jste od aktualniho low dne 2 body nebo bodu 6, takze tento filtr nebudu zavadet.

Merkur:

My si tady hrajeme na uplne jinem pisecku, treba ja mam 1 minutovy TF, super jednoduchy system, ktery si vsima jenom ceny a niceho jineho. Nekdo mi muze namitat, ze bych si mel vsimat S/R, ze bych si mel pridat nejaky indikator, ze bych mel brat v uvahu fundamenty apod., ale mne to muze byt ukradene, protoze system funguje. Sice to nekomu muze pripadat jako sbirani drobnych se spoustou ztrat, ale na konci mesice to da slusne cislo a navic s min. casu stravenym pred monitorem.

Tu tvoji vetu, ze je jedno podle ceho kdo obchoduje, ale jde o to aby mu to vyhovovalo, bych mohl jenom podepsat. Sam bych k tomu pridal jeste to 100x omilane, ze by clovek mel hlavne neco vzit a zacit to obchodovat a nemenit to aspon po nejakou dobu a pak sam uvidi, kolik mu to da a dostane se o nekolik svetelnych let napred oproti tem, co furt spekuluji nad systemy, ale do realneho obchodovani se kvuli tomu nikdy nedostanou a kdyz uz se dostanou, tak po 5ti ztratovych obchodech v rade si reknou, ze system je spatny (i kdyz mu venovali mraky hodin) a jdou ho predelavat a tak porad dokola.

Lada

Sdílet pomocí služby

yaxi presne tak aspon tady mam nejakeho spriznence, me to proste nebavi a ani nechci rozvijet debaty na tema jak se hybe trh podle ema atd protoze je to opravdu jedno ja si vemu svojich 400 a zitra to jdu zkusit zas a opravdu se nestaram o nic, tohle vlakno je opravdu pro lidi co obchoduji nejjednodussi formou jaka je mozna ( ale taky vysoce ziskovou )... jono komin mohl by jste to trochu popsat :) sam jsem z toho vycetl ze vas SL je nekde 175-200? a PT 175? nechapu...

Sdílet pomocí služby

Pozor!Pozor! objevil sem svaty graal, prodam za 5000 EUR, zajemci se domluvime pres mail :D a ted vazne pridavam do diskuze svuj system ktery je temer pripraveny k live obchodovani, jedna se temer o samy jako ma Focus a ostatni akorat na volume grafech, pridavam screeny, zkratka jednoduchy ktery zabere pul hodiny obchodovani denne , bez indikatoru pouze price action, rrr 1:3 zhruba plus minus drobne, uspesnost cca kolem 40-50 % mam tam i beecka urcite, zkratka de o nastup po swingu do trendu a bud se trh rozjede nebo ne. nic vic, ma to logiku, akorat ma sve ztratova obchodi, tudiz musim zapojit MA krivku do equity, ale nedela to problem,to je realita trhu... system obsahuje jakoze dva paterny neco jako uvnitr gapu a vne gapu.kdo hleda uhlazenou equity krivku pekne stoupajici tak at hleda :D realita je trochu jina,viz psychologie. kdyby nekdo jel taky volume grafy tak se prosim ozvete, diky radek

10573

10574

Sdílet pomocí služby

sak vice az se mi penizky pripisou na ucet :) psal jsem rrr 1:3, tzn na TF sl 120 a pt ted jeste dobacktestovavam bud 350-400, be prvni po 200 na +0,1 ,druhe po 300 na +1, jinak vstup je jasny z obrazku, prorazeni svicek nebo ja to neumim popsat slovy to mam navidene takove formace a udelane screeny, tak si to nejak pojmenujte, nejspis je to vstup po swingu(korekci) do toho smeru, jinak ty hodnoty sou relativny stejne si kazdy musi najit svoje,tak sem to ani moc nechtel psat , jinak to vychazi okolo 1000/kontrakt, ale nestabilne,viz ta nutna ma v equity. Nebo kdo je otrly mel jsem propad cca okolo 1500 USD. ale celkem sl byly v rade takze MA se sikovne hodi.

Sdílet pomocí služby

o systeme ktory obchodujem som uz pisal v tomto vlakne a vo vlakne moj prvy obchod. zatial mam za 2 mesiace live 61,9 percentnu uspesnost a zhodnotenie uctu o 30 percent. co sa tyka chybovosti, tak vo vstupe som zatial chybu neurobil a vo vystupe som urobil iba prvy den ked som nedotiahol profit target.

Sdílet pomocí služby

Pavel K. Tak jsem si udělal testík v základní podobě myšlenky. Zatím bez filtrů. Abych to shrnul - trh NQ, TF = 1min., první 3 min určí cen. range SL = 3b = 60$, PT = 9b = 180$, posun SL na BE+1 = při PT = 5b - testoval jsem to na nižší PT s očekáváním vyšší úspěšnosti vstup - musí dojít k proražení range a vstup teprve po cross - viz. obr. zatím jsem udělal test pouze za 4 měsíce

10576

10577

10578

10579

Sdílet pomocí služby

Bohužel očekávání vyšší úspěšnosti s nižším PT se nekonalo. I když jsem testoval jen 4 měsíce. Pro mě je to zatím něco, co bych nedokázal obchodovat. Jít si pro vysoký PT s nízkým % úspěšnosti. Základní podoba a její výsledek mě neuspokojila, tak jí nechám zatím u ledu. Ale něříkám, že nemůže být funkční.
Renda

Sdílet pomocí služby

To Rombic:

vstupuji skutecne pri vykreslovani svice .... ale to uz je otazka nakoukani a mozna trochu zkusenosti.

To all:

system prurazu 1swingu je zalozen na pocatecni davove emoci .....kazdy indikator nebo filtr je v tomto pripade komplikace navic a dav si udela stejne co bude chtit .... hlavne po otevreni trhu.

mejte se focus

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...