Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k aktuálnímu dění na trzích

focus

Doporučené příspěvky

Zdravim,

ja dnes hodne podobny vstup jako Milos. Takze tento tyden na DAXU plne ztratovy, coz zase takove prekvapeni neni po minulem superziskovem tydnu.
A ja uz se tesim na dalsi tyden, mohly by prijit zase nejake zisky (na zaklade statistiky z historickych vysledku, takze netreba napadat, ze budoucnost se muze chovat jinak, to chapu)

Lada

Sdílet pomocí služby

dnes to bylo po open strašně rychlé, taky jsem nestihl dát včas vstupní příkaz, ale stejně to nic neřešilo. plný SL by byl i tak. já jsem dnes zkusil ještě long na zavření gapu, ale cena se neprotlačila přes S/R. takže bilance dvou prvních dnů žalostná , ze čtyř vstupů jsem jeden nevzal (samozřejmě ten ziskový) a jinak 3x plný SL. Tak to je opravdu psychologická vzpruha do začátku měsíc.

Sdílet pomocí služby

to focus:
Měl bych na tebe jeden technický dotaz. Říkal jsi, že vstupuješ market příkazem na close úsečky, která protne swing.
Při těchto candels, které používáš se tělo vykreslí a cena už je někde úplně jinde. Jestli to chápu dobře v momentě vykreslení svíce klikneš market příkaz ? Anebo tam máš někde čekačku. Já jsem vyzkoušel oboje včetně OCO příkazu - ta je ale někdy nepoužitelna, protože je to velkej fofr... díky za reakci....

Sdílet pomocí služby

MNovak:

mas pravdu, ale je to vice mene mechanicky system a funguje dobre, tak proc to menit. Ty na to mas pohled zkuseneho obchodnika a ja si u toho zase cenim jednoduchost, ze uz na nic jineho koukat nemusim a to mi ted v mych zacatcich naprosto vyhovuje. Mam dana pravidla a podle tech pojedu az do konce mesice a tam taky budu scitat vysledky. Protoze jinak by ted kazdou chvili clovek neco menil a nikam by se nedostal. Nebo by vecne testoval, pridaval a ubiral filtry podle aktualni situace a k samotnemu obchodovani uz by se taky nedostal. A kdo navic vi, ze v pondeli se to rozjede v 9:00 nebo az v 9:25. To nikdo nevi.

A trochu off topic. Pokud je nekdo z Prahy a blizkeho okoli a chtel by tip na neco, kam jit s detmi tak pres vikend je v Letnanech veletrh hracek a hobby, bude tam spousta modelu letadel, lodi a aut v akci apod. Staci pohledat na internetu pro cely program. Ja tam ted se synem vyrazim, tak predcasne preji vsem pekny vikend. Vcera byl volatilni den na TF, tak dneska uz obchodovat nebudu.

Lada

Sdílet pomocí služby

Zdravím, už delsi dobu testuju podobny PA system na TF. a chtel bych se zeptat jestli to nekdo jede na volume grafech? popr jestli nekde ma vysledky proc ne na Volume. Me celkem tyto grafy vyhovuji jsem na nich zvykli celkem, jen nemam jeste srovnani treba s vol grafy, nebo jakych vysledku kdo dosahuje na vol grafech. Protoze system se mi libi akorat brezen duben byl sileny, 8 sl po sobe nebyl problem ,rrr mam 1:2,9 tak se chci zeptat jak jsou na tom ostatni, jestli to mam cele neustale pretestovavat ted na vol,pak na minutovem,pak na range a jeste ruzne kombinace... dekuji za radu

Radek

Sdílet pomocí služby

ajo tak jak jsem si to precetl poradne tak to bude tak jak rikate :) to me ani nenapadlo sem se smiril s tim 4000 marginem, takze diky. Ale stejne na zacatek pojedu jeden vstup ale uz muzu realne paperovat dva. Yaxi ja pres dom neobchoduji delam pres chart trader, zkusim ty domy a kdybych mel nejaky problem tak vam tu napisu diky....

Sdílet pomocí služby

Zdravim,

tak jsme se vratili z veletrhu (mohu jenom doporucit) a divam se, ze dnes filtr D-1 pekne zafungoval, po vcerejsim velkem pohybu dneska sel prvni pul hodinu trh vice mene do strany a podle prvni korekce se nedal udelat obchod.

roman06:

ja to zkousel primo z grafu, pres DOM neobchoduji a fungovalo to pekne. Staci zadat prikaz, pak si vratit nastaveni ATM na puvodni strategii a vstoupit do protismeru a jsou aktivni oba prikazy i se SL a PT. Takze by to melo takto fungovat i nazivo.

Jinak taky pekny vikend a hodne discipliny do live.

Lada

Sdílet pomocí služby

Ahoj

Ačkoliv dnes vnímám zprávy z USA spíše negativně, tak překvapivě TF bez jasného směru. Raději jsem se vůbec obchodovat nepokoušel. Tento týden mám po hodně dlouhé době ziskový, tak si ten zisk raději ochraním. I když v minulosti jsem i toto s chutí obchodoval. Taky to podle toho vypadalo :).
Hezký víkend všem.

Ahoj Miloš

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...