Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k aktuálnímu dění na trzích

focus

Doporučené příspěvky

Yax:

jj,vstupuju na korekci rozjetého trendu,nevýhoda je jako třeba dnes,že nějaká korekce musí přijít :).
Taky obchoduju průraz DH/DL do trendu,ale už opatrně,na těchto hodnotách jsem si dost vylámal zuby at to bylo na průraz či otočení.
Proti trendový vstup mám pouze jeden a to 2b reversal na DH/DL s divergencí se CCI.Těchto tradu je úplné minimum, beru jen pokud není trend moc silný.

borax

Sdílet pomocí služby

Tohle je výborné vlákno. Systém proražení 1. korekce je super, dodržení systému není velký problém, což je pro mě začátečníka výborné. Zatím se ale budu stále držet FinWinu. Dnes pěkný pohyb short. Na FinWin i 1. korekci PT 160$ dosažen. Když to sečtu od pondělí, tak s FinWinem jsem +320$, týdenní PT překonán. Přikládám screen. První vstup na EC FinWin, 2. vstup - proražení 1. korekce. Zatím ještě paper. Šlo to samozřejmě ještě níž, ale s tím jsem se již srovnal :-). Aspoň doufám. Hodně úspěchů všem. Petr

10525

Sdílet pomocí služby

yax:
koukám po delší době na ten soubor s těma statistikama ohledně těch denních rozpětí, co se tady Jarda zmiňoval. Mě by zajímalo kde si vytěžil informace o volume, kde si to čerpal, jestli na stránkách burzy, nebo se to dá někde zjistit přes obch. aplikaci. Děkuju moc a fandím tomuhle systému i diskutujícím.

Sdílet pomocí služby

To Lada and all:

jeste je zde jedna asi nejvetsi vyhoda tohoto stylu obchodovani. Vsichni jsme postupem casu prosli fazi "preobchodovani" a bolestnych ztrat mimo OP. Kdyz jsem byl v tomhle stadiu ja, tak jsem zjistil ze znam opravdu velkou spoustu ruznych paternu, indikatoru atd. a ze kdyz se me nedari tak je vzdy zacinam hledat a hlavne videt vsude. Vysledkem byly dalsi obchody mimo P a dalsi ztraty. V zaveru jsem se rozhodl zapomenout na vsechno co jsem se naucil a provedl jsem back jednoducheho mechanickeho systemu. Vysledek nebyl nijak valny ale dostal jsem se do faze kdy jsem dokazal pouze v urcitem case vstupovat do trhu a tak OHRANICIT svou aktivitu na trhu. Dalsi krok byla LIMITACE vstupu a to na jeden az dva pro TF. Konecne jsem mel neco co jsem dokazal zcela mechanicky obchodovat a pri doladeni paternu dalsim sledovani trhu jsem stanovil situace a casy, ktere maji pravdepodobnost a profitabilitu. Takhle jsem jel papertrading cca 2 mesice a uplne jsem zmenil svuj pohled na trading jako celek.

Velkou vyhodou je dnes pro me fakt, ze uz NEPOTREBUJI obchodovat po 16.oo a ani nevim co bych v grafu hledal. Paterny jsou jasne dane a vyskytou se vzdy, takze pocit z toho ze jsem nedostal obchod treba dva dny vubec neznam, ale zaroven me nehrozi ze preobchoduji.

Uznavam ze system je skutecne pro ty nejvetsi zacatecniky, ale ma priorita nyni je konzisteni prijem z komodit a vybudovani uctu pro vytvoreni komoditniho portfolia, ale musim mit vzdy jeden system ZAKLADNI, ktery dokaze kryt ostatni a tenhle to bezezbytku splnuje.

Pro uplne zacatecniky:
take jsem tomu neveril, ale je to nutne zcela prijat: Pocitejte spise s nekolika lety nez mesici, je treba si spoustu veci ZAZIT a PROZIT - za par mesicu to proste nejde obsahnout a hlavne zmenit v nasich hlavach.

Take jsem stale zacatecnik a zase ne UPLNY.

mejte se focus

Sdílet pomocí služby

Rombic:

já si dnes taky zkoušel prolomení swingu na daxu a vstupoval jsem podobně jako vy a vystupoval se ztrátou (neposunoval jsem na be)..pokud by člověk vstoupil do trhu podruhé po prolomení úvodního swingu ne do shortu, ale do longu, měl by dnes pěkný profit..testoval tohle někdo?? např. zmenšit SL a vstupovat dvakrát, pokud se trh téměř hned otočí proti otevřené pozici?

majkll

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...