Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lado,

pokud trh takhle nepresvedcive prorazi swing do longu beru jeste jeden pruraz a to hned nasledujici. Takze ja jsem dnes bral jeste jeden vstup, ale na swingu short za 574,5 / vstup byl horsi - bral jsem MKT/ - nehlede na to ze to byla
formace DT a jeste znasobila vstup short. Neni treba hned pridavat tenhle vstup do systemu, ale sem tam se stane ze trh takhle prorazi a ja to vetsinou beru. Nebezpeci je v tom ze se jedna uz docela dost penez pokud by byl 2x SL a take je treba mit uz vetsi ucet aby byl trader v klidu. Jen jsem chtel popsat jednu s nuanci ktere se sem tam vyskytnou. Jinak ztratu long mam stejne jako ty. System ale funguje i bez tohoto vstupu.

mejte se focus

Odesláno

focus: ja jsem tam ani ten vstup neznacil, protoze to mam pouze jeden obchod a dost. Ale kdyby to nahoru neprorazilo, tak bych bral hned ten pruraz dna DT. Ale jak jsem psal, prisel sem k tomu pozde a to uz jsem videl jenom to, co jsem videl. A tech vstupu, kdy se to po jednom ticku otoci mam ted v backtestu docela dost. Chci se zeptat, jak ti system fungoval na zacatku roku. Od cervna je to kazdy mesic vice nez slusne, ale od ledna do kvetna mi vubec nefungovaly vstupy do longu (shorty byly OK), takze celkove mesice padaly do ztratytakze ted nevim co s tim. Jestli to budu pretestovat s vetsi korekci nebo mi budou stacit jenom ty posledni 4 mesice, jsem ted docela rozpolceny. Lada

10494

Odesláno

Lado,

zde jsou vysledky systemu:

leden_ únor_ březen_ duben_ květen_ červen_ červenec_

$ 2890 3240 1760 2990 3890 6525 6450
% 51,00% 53,00% 42,00% 52,00% 56,00% 61,54% 54,84%

jinak nejake velke rozdily mezi short a long nevidim, ale je pravda ze short je profitabilnejsi. Ja jsem obchodoval za Market vstupy.

focus

Odesláno

to kajojel: Jak už tu bylo napsáno. Vstup na následující kandeli po té která prorazila swing. Proražení do long nebylo tak přesvědčivé a proto jsem chtěl počkat na další kandel do long. Trh šel ale dolů. Bral jsem proto až průraz do short. No snažím se obchodovat DAX podle Focuse, možná to dnes byla chyba. Na druhou stranu i když budou dva obchodníci obchodovat stejný systém, výsledky budou alespoň trochu odlišné. Ať se daří Miloš

10495

Odesláno

focus:

diky za vysledky, tak ja si jdu prohlizet sceeny z backtestu a budu vymyslet, prostor pro zlepseni ocividne je.
Zkusim nebrat minikorekce hned po prurazu, ale az marketem na 3. svici do smeru obchodu a uvidim.

Lada

Odesláno

Lado,

v kazdem pripade system funguje posledni dobou velmi dobre a podle me neni treba delat zasadni zmeny. I kdyby byl nejaky mesic ztratovy /coz neni take zadna velka udalost/ tak v prumeru by mel nadelovat 15000-20000eu/k/rok, coz jsou velice slusne vysledky.

focus

Odesláno

MNovak:

dokoncil jsem back ES2, RB4, od zacatku roku a dava celkem slusne vysledky. Oproti tvemu systemu mam ideal. PT4,5bodu a SL 1,5bodu. Beru 2 vstupy a obchodovani vetsinou koncim v 16.oo. V prumeru mam 32,5bodu za mesic. System jedu na demu, ale myslenka ze bych vymenil trh TF za ES je opravdu velmi lakava. Neni problem obchodovat treba 50 kontraktu temer bez slipu pokud to budu brat za limity. No uvidime, pokud to bude fungovat cca jako back, tak system zverejnim, na ES se vlezeme vsichni, ale bude to tak za 1/2 roku.

mejte se focus

Odesláno

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat, jestli toto fórum slouží pouze pro debatu nad futures, nebo zda-li sem člověk může dávat i příspěvky ohledně aktuálního dění na Forexu.
Díky za odpověď

Odesláno

NQ dnes bez obchodu. Vyfiltrovano pres denni range. Jinak ztrata 60 USD.

focus: Rad bych se te zeptal, testujes systemy jen od tohoto roku? Je to podle tebe vzorek, ktery je dostatecne velky a proc?
Co vy ostatni?
Vim, ze je to dost individualni a zalezi na pristupu kazdeho, ale tahle otazka me porad napada a nikde zadna uspokojiva odpoved..
Diky

Odesláno

PavelK
ja mam backtest sveho systemu jen od ledna 09, ale prave vcera jsem si rikal ze zbacktestuju i rok 2008. trh mel urcite jinou volatilitu, ale spis mi jde o vstupy...vystupy si musi clovek prizpusobit aktualni situaci na trhu

Odesláno

AND1: taky jako yax neřešíš High/Low PreMKTU ? tvůj vstup byl jen pár ticků od High a asi jen jeden bod od včerejšího HighDay (což na posun na BE by mohlo stačit, ale dvě takové S/R já raději do úvahy beru, navíc na mém RB8 se v tom místě zrovna potkávala i TL = taky se tam cena pěkně trápila než šla dál a šimrala mi ruku, zda nevzít jistých 20ticků). Já jsem nejdřív zkoušel protitrendový FS, ale selhal a tak jsem pokorně následoval trend hned na prvním proražení swingu nahoru a odměněn jsem byl královsky.

10497

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...