Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k aktuálnímu dění na trzích

focus

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové, Udělal jsem backtest NQ 1min za posledních 6 měsíců. Pokud by se někomu hodil, výsledky jsou v příloze. Pokud by se chtělo někomu zkušenějšímu podívat na výsledky a komentovat je, budu rád. Parametry testu Platforma: Ninja Trader Data: zenfire Vstupní pattern : do směru proražení premarket swingu hned po otevření trhu v 8.30 (nečekal jsem na žádné otevírací rozpětí), vstup hned po proražení hodnoty (jakoby příkaz STOP) PT …… 200 $ SL ….. testoval jsem 3 varianty : 100 $ (RRR 1:2), 80 $ (RRR 1:2,5) a 60 $ (1:3,3). Výsledky viz příloha. SL jsem nijak neposouval, posun po swingách nebo na BE by bylo potřeba dál otestovat. Systém byl plusový každý měsíc, otázkou je počet mínusových obchodů v řadě (hl. duben !!!). Tam je to o pevných nervech. Taky prům. velikost obchodu se mi zdá nízká… Hodně zdaru, Petr

10489

Sdílet pomocí služby

Pavel omlouvam se hned jak jsem to dopsal jsem zjistil ze mluvim za sebe me vyslo na duben vse blbe to neznamena ze to nekomu nevyslo dobre... no pocitam to pouze vzdy prumer z poslednich x hodnot.. me vysly dobre hodnoty mezi 10-20 a pak ty prumery dam vedle hodnot ekvity a kdyz jsem pod dalsi obchody neberu a pripisu k simulovane ekvity, a az ty kdyz jsem nad prumerem budu brat live.. takova teorie... samotny prumer na ekvity v priloze

10491

Sdílet pomocí služby

bergmann1
Bylo by zajímavé vyzkoušet reverz. To znamená, že nakoupíš 1 kontrakt a zadáš SL 2 kontrakty. Pokud se trh otočí a vyrazí tě SL pak se dostaneš do opačného směru a máš šanci na výdělek. Pokud by jsi nevydělal ani v tomto novém směru pak je lepší ten den více neobchodovat.
Serie mnoha ztrát po sobě bude učitě pravidelná. Bývají období, kdy se trh vydá prvních 5 minut jedním směrem podle zadaných příkazů z premarketu a pak se otáčí podle velkého přílivu nových příkazů.
Možná by stálo za to prozkoumat vstup až na signál po 15,30 a ne z premarketu.

Sdílet pomocí služby

MNovak
Reverz je jedním z možných řešení. Určitě udělám backtest. Jen mně trochu děsí, že pokud zadám reverzní příkaz a zkolabuje mi net, mám nechráněný účet...
V původním backtestu je opravdu hodně situací, kdy trh prorazí premarket jedním směrem a po pár minutách se vydá strmě na opačnou stranu a dojde k PT..... člověku je pak líto, že je v mínusu "když to jelo tak krásně" :-)

Sdílet pomocí služby

bergmann1:
toho nechráněného příkazu se nemusíš bát, NJ to umí:
když jsi v obchodě, tak podle toho jak máš nastaveny vlastnosti (originální nastavení je že máš zobrazenu otevřenou ATM strategii, já mám např. po vstupu do obchodu opět přepnuto na ATM kterým jsem vstupoval) si ručně přepni (nebo si to nastav jako já) na tvou ATM a když zadáš ke SL nákupní/prodejní příkaz, tak se bude chovat při aktivování stejně jako to máš u prvního vstupu - chce to vyzkoušet - několikrát jsem udělal botu že jsem zapomněl přepnout, pak když jsem to měl už zautomatizované a chtěl jsem třeba uzavřít část pozice, tak jsem zase zapomněl že musím ručně přepnout na otevřený ATM.
ale pokud nedáš nový příkaz s ATM můžeš si doplnit PT a SL dalšími příkazy, jen je dobré nezapomenout na OCO.

Sdílet pomocí služby

bergmann1
Internet nekolabuje zase tak často. Ale pro klid duše je potřeba se chránit. Nevím jak to má tvá platforma , ale na mojí mám možnost zadat maximální ztrátu na účtu. Pokud vím, že mi SL vychází max. na 100$ pak na platformě si nastavím max. ztráta 100$ nebo s malou rezervou 120. Pak at se děje co se děje platforma sama uzavře -120$.

Sdílet pomocí služby

Aspon u me mela byt dnes na DAXu ztrata, ale vstal jsem pozde a pozde jsem nastartoval, takze kdyz jsem se na to podival, trh sel dolu, ja videl prvni swing smerem dolu, tam jsem nachystal prikaz a cekal jsem a vyslo to, i kdyz trh zacal tick od PT brzdit a chvilku si to rozmyslel nez mi ho vzal. Ale v backtestu bude ztrata, tak jak to dnes melo spravne byt a jak jsem si toho vsimnul az po vstupu, jinak bych nevstupoval. Lada

10492

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...