Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdyby jsi obchodoval ES tak budeš vědět, že takový pt nemáš šanci v realu dosahovat. Obecně platí, že PT u ES by měl být polovina u TF. Optimální mi vychází 162,5$. Samozřejmě můžeš zde snížit velikost SL na příjemných 75$. Tím ti sice klesne RRR , ale vysoce stoupne ziskovost.

Odesláno

Tak to potom bude chtit jiny vstup, brat vetsi korekce a vstupovat uz v korekci. Kdyz dam tebou uvadene hodnoty do systemu, tak je ztratovy a je tam strasne ztrat v rade, SL u tohoto vstupu musi byt vetsi. Vysledky jsou bez filtru D-1. Jinak to porovnani v predchozim obrazku mam upravene tak aby mi to "sedelo", takze u TF byl optimalni PT 500 USD, ale ja chtel vetsi uspesnost, u NQ byl idealni PT 180 USD, ale ja zase chtel vetsi RRR. U ES a YM jsem bral nejlepsi mozne nastaveni pro tento system. Lada

10476

Odesláno

MerQury: Jeste o malinko pecliveji.. :)
"Do vysledku je pridan pouze jeden filtr na vsech trzich - a to jeli predchozi den volatilni (vic jak 130% 10ti denniho prumeru denniho range), tak nasledujici den neobchoduji."
[ital] [/ital]

Odesláno

to AND1

mozno hlupa otazka :-) ale snazim sa zbacktestovat tvoj system 123, len mam trochu problem pochopit, podla coho tam urcujes tie cisla. paci sa mi system pre jeho jednoduchost, len potrebujem trosku s tymto poradit. dakujem a nech sa dari

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...