Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k aktuálnímu dění na trzích

focus

Doporučené příspěvky

Libri:

Já jsem dnes na NQ dopadl naprosto stejně. ATM mi automaticky posunuje SL na BE po profitu 20 ticků. Trh na tick přesně dsáhl této úrovně, takže SL se posunul na BE a pak mě to vymetlo, aby se to vzápětí vydalo opět mým směrem a PT by to v klidu zasáhlo. Ale takovej už je život.
Vidím ale velkej příslib v tom, jak se trhy od včerejška začaly hýbat. To je jiná písnička, než 2 měsíce zpátky. Jen aby to vydrželo. :)

Jarda

Sdílet pomocí služby

Dnes paráda. Systém podle focuse zatím jen testuju, ale musím napsat : NESKUTEČNÉ

vstup short v 15.36 za 1728,50
výstup PT na 1720
potenciál jsem viděl na premarket low za 1716 ..... ale to už bylo na mojí psychiku, která není zvyklá vyhrávat moc daleko :-)
a trh šel dokonce ještě dál...

Uff, díky focusi (tu)

Ať se všem daří

Petr

Sdílet pomocí služby

Obecne to delam sam pres kontingencky. Porovnavam jednoduse pro dany posun o kolik me pripravy PT na jedne strane a kolik ubere ztrat na druhe strane. Ale tady u toho systemu to zatim nemam, tak jsem to presne prevzal.
Ten backtester vypada dobre, ale abych ho pouzival, tak bych musel prolezt vsechny vzorce, abych vedel jak to funguje a na to jsem moc linej, tak to delam porad sam rucne.

Lada

Sdílet pomocí služby

bergmann1:

prosím nedělejte z tohoto pěkného vlákna diskusi "všichni o všem"..na data pro backtest máte spoustu jiných vláken, které jsou zaměřeny přímo na to..

díky,

PS. data za rok 2009 můžete natáhnout zdarma přímo ze zen-fire do ninja tradera..pokud používáte sierru, můžete data vyexportovat a převést do požadovaného formátu nějakým programem..viz. www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/sierra-import-zenfire-data.html - vždy stačí trošku pohledat :)

michal

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...