Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den, Focus napisal: " Nemel jsem na mysli ani tolik diskuze o konkretnich obchodech ale spis jakysi brainstorming po kazdem obchodnim dni, protoze jsem mel pocit ze v Tomassinove vlakne si traderi po ukoncenem dni vymenovali pocity, informace, reakce na konkretni problemy behem obchodovani, celkove povahy trhu, komu se darilo a komu ne..." Posledných 10 dni sa mi absolútne nedarilo ( začal som obchodovat ES a počiatočný profit cca 1500 som otočil na stratu - 1600) Začiatočnícka preobchodovanosť, potom vstupy mimo plán... Zvykol som hľadieť do grafov od 15.30 do cca 18.00 a potom cca 21.00-22.00. Včera som už bol taký otrávený že som večernú seansu vynechal a zvolil som laškovanie so ženou. Nuž tak....

10422

Odesláno

abrams (tu)
naše ženy by neměly strádat pro naše libůstky

mě zase spravil včerejšek i dnešek (i když uvidíme až po TFku) trochu náladu ze začátku týdne, kdy jsem projel ranní i odpolední seanci (zatímco prachy to jsou zatím virtuální , emoce jsou skutečné).

Odesláno

Zdravím, tak dneska na TF PT400, jenom se chci zeptat vstoupil sem 15:41 short a 20 minut se to tak nejak vleklo kolem 150 v plusu a ve 16:00 najednou zacala obrovska aktivita a trh za minutu sletel az na PT 400, jenom jestli ma nekdo k tomu nejake vysvetleni napr fundament nebo tak.. ja osobne fundamenty vubec nesleduji dekuji :)

Odesláno

roman06
ano v 16:00 bylo makro existing home sales. pokud to s obchodovanim myslis vazne tak bys podle me mel mit aspon prehled kdy se tyhle dulezite zpravy vyhlasuji, pze kolem tyhle doby je velke riziko vstupovat do trhu. to si videl dneska

Odesláno

To roman06:
Ty jsi vstoupil v 15:41 ?, nevím přesně za kolik jsi vstoupil, ale já si myslím že jsi vstoupil trošku brzo. Podle mě byl ideální vstup o minutku později.
Jinak chápu tvoje myšlení. Ten tanec kolem 16:00 to byla na 200% fundamentální zpráva.

Odesláno

No mozna jo ale na druhou stranu vstupuji vzdy kolem 15:40 takze nevstupuji v 16:00 kdy jsou reporty, prave ze nesleduji nic a mam PT tak to beru no... I kdyz nevim jak vnimat reporty, jestli nekdo ma neco k tomu zasadniho tak by mohl rict jinak me ( zatim ) je to uplne jedno...

Odesláno

roman06: jak psal AND1 fundamenty nemuses sledovat, jedine co staci je podivat se na: http://www.forexfactory.com/calendar.php a vynechat +/- 3 min pred cervenym reportem. Ja dneska BE, myslel jsem, ze po prurazu 611 se to pohne trochu dolu, abych byl pred reportem v suchu, ale trh uz cekal na zverejneni, takze to vyjde jindy. Jinak po dlouhe dobe negativni report a vypada to, ze se ho dost lidi zaleklo, protoze volume a smer se drzi i 15 minut po reportu. Lada

10428

Odesláno

roman06,

jo mas pravdu. Na zivo jsem mel BE. Tady na 1. korekci byla ztrata, tak jsem si to popletl, navic, kdybych vstupoval jak ty v tech 16:41, tak bych mel taky BE, tak jsem v hlave mel tech BE moc.

Lada

Odesláno

Na NQ dnes Pavluv system PT, diky Sierre ovsem az pri Replay, pri prvnim jeti online, kdyz to bylo tick od SL tak asi znervoznela a zavrela pozici na neexistujici cene 1729. Myslel jsem, ze podobne problemy mam pouze ja. ;)

10430

Odesláno

Zdravim vas, mna ten dnesny pohyb o 16:00 tiez vystrasil. idem na deme na TF, RB5. po 15:30 sledujem trh , snazim sa predpokladat pohyb trhu podla premarket (bull/bear) a naskocit po SWINGu , SL umiestnujem nad vrchol SWINGU a podla pohybov v trhu posuvam po dalsich korekciach... Kedze to dnes od zaciatku viacmenej padalo, tak som naskocil hned po silnom posune o 16tej a postupnym posuvani SL ma to vyhodilo az na SL4 s profitom $630 . :) Tu je obrazok:

10432

Odesláno

tak dobrý pocit z dnešního dopoledne jsem si vymazal :(
v 15:43 jsem šel short, při otevřeném profitu cca 180USD/kontrakt se cena začala motat na místě, MACD mi dávalo náznak, že by se to mohlo otočit, přiblížila se hodina reportu, tak jsem posunul na BE.
Pointa:
na tick přesně mě to vymetlo a pak po reportu jsem jenom tupě zíral na ten tanec dolů
po 1400USD trendu vypínám platformu a dnes na to kašlu :)

Odesláno

Je zajímavé sledovat, když jsou trendové dny jak mnoho obchodníků končí ve ztrátě. Občas pošle i broker zprávu, že mnoho lidí prodělalo. Je to zřejmě tím, že se trh "vrtí" před velkým pohybem. Dnes pěkný pohyb kolem 14 bodů na TF.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...