Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,
tak ja tento tyden (obchoduju od utery) na DAXU zadnej obchod, takze dodrzeni planu na 100%. Cekam jen na silne trendy a takovej hned po otevreni nebyl zadnej. Zameruju se pouze na par minut po otevreni trhu, pokud v te dobe neni uz trh poskladanej podle mych pravidel, nevstupuju do obchodu a zaviram platformu nebo odchazim od kompu. Tento tyden hned to utery a pak i dnes doslo cca za pul az trictvrte hodky k preskladani trhu a silnej trend, kterej ja identifikuju podle svych pravidel se utvoril.
Docela me to primelo k tomu, abych si znova projel backtesty a kouknul se jestli tuhle cekaci dobu na trend o neco nerozsirit. Jestli to bude efektivni. Jsem totiz zvyklej z YMka na to ze pokud trend neni viditelnej hned od zacatku, tak je velmi mala sance, ze se trh presklada v nejakym rozumnym casovym horizontu a z chopu nastartuje nejakej pohyb. Je to proste lenoch lina, zvlast v poslednich mesicich a na to, aby prorazil nejakou silnou SR uroven uz nejaka sila v trhu musi byt (Jinak od zacatku mesice jsem zde udelal 2 obchody - jeden SL a jeden PT). To DAX je oproti mnohem rychlejsi a k takovymu preskladani muze dojit mnohem rychleji, hlavne mnohem casteji. Tak sem zvedavej, co mi vyjde.

Petr

PS: Na strankach IBecka jsem nasel velmi hezky zpracovany kalendare v pdf, s informacemi, kdy maji burzy zavreno a kdy otevreno, jsou tam i expirace opci, atd. Vsecko v prehledny forme. Myslim, ze je to moc sikovna pomucka. Odkaz je zde www.interactivebrokers.com/en/trading/holidayAndExpirationCalendar.php

Odesláno

Jeste k tomu RCG. Chodi mi taky jenom ten email, ze statement je available for viewing a tam jsou 2 odkazy, jeden na Passport a jeden do archivu. Kdo chce do archivu, tak si zkontrolujte, ze ta uvodni stranka vypada, jako na obrazku, protoze me se treba nejde prihlasit pod Google Chrome. Takze musim pres IE, tam je to bez problemu. Lada P.S. mesicni opce maji expiracni den kazdy 3. patek v mesici, takze neni potreba ani kalendar (i kdyz ten na tech strankach IB je pekny). P.S.2 MNovak: myslim, ze bych nebyl sam, kdo by ocenil, kdybys screeny daval rovnou sem do vlakna, rozhodne by to nebylo zadne zasir... Mne nejde ani tak o vstupy, ale spis o urcovani trendu. Urcujes trend podle swingu nebo podle stejnych indikatoru, ktere mas na TF1 nebo podle neceho uplne jineho?

12170

Odesláno

ja som myslel túto stránku. Neponúka mi možnosť výberu. Ten Archiv som skúšal aj cez IE ale bezvýsledne. Pripájam sa k Yax-ovi ohľadne screenov... myslím to o tom zasieraní a tak... :)

12171

Odesláno

Caute, radim sa medzi novacikov, asi 2 mesiace paperujem YM RB 10 a vcera sa mi stala taka vec...vstupil som do obchodu, zadal SL a PT, cena sa pohla mojim smerom, podla pravidiel som SL posuval na BE a neskor na 2 BE....cena sa potom blizila mojmu PT, aj sa ho presne na tick dotkla, ale prikaz nebol exekuovany. Neviete prosim vas niekto, cim to mohlo byt? Prikladam aj obrazok na ilustraciu:

12183

Odesláno

2 Sonny1
Podle me to bude tim, ze PT zadany v platforme je obch. prikaz typu LIMIT. Tzn. musi byt vyplnen na teto cene nebo lepsi ve Vas prospech. Ve vasem pripade nedoslo ke sparovani a cena se otocila. To se proste obcas stane a i na to je dobre mit plan, jak to resit. Jestli se pletu, at me zkusenejsi opravi ;)
Renda

PS: Tak jsme si to aspon potvrdili :o)

Odesláno

Sonny1

Ano, to je normální, že trh pokud se jen dotkne tvé ceny, tak nebude exekuován PT, záleží kolik na této hranici se spáruje obchodů. Proto pokud používáš třeba backtester od Broukyho tam lze nastavit PT až při protnutí ceny.

Jéé, píšu pomalu, už bylo odpovězeno.

Odesláno

To Renooo, Z.L.
Dakujem za odpovede, este sa mi to nestalo, ale je dobre vediet, ze aj toto sa moze vyskytnut. Porozmyslam nad tym, a asi to v takych situaciach budem riesit vystupom za Market...ved PT bol dosiahnuty, tak naco vyckavat.
Este raz dik ;)

Odesláno

MNovak,

diky za odpoved.
Jestli si pamatuji dobre, v nektere diskuzi si psal, ze se planujes ucastnit WC Challange u Robbins Trading. Budes se souteze ucastnit uz letos?

Lada

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...