Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim ja dnes bez obchodu ale sesup pekny :).... Jinak kdyz se podivate do popisu toho reportu tak je tam : Survey of about 500 consumers which asks respondents to rate the relative level of current and future economic conditions;

Nechapu proc je toto jako cerveny... ale myslim ze nejaky pruzkum 500 spotrebitelu aby rekli co si mysli tak to myslim nemuze s trhem ani pohnout..( teda jestli jsem to dobre pochopil ) taky se nic nestalo...

Odesláno

Zdravím, gratuluji k profitům, těm co se zůčastnili. Já dnes opět celkem náročný den, co se týče emocí. Na CL opět 2 obchody, tento týden celkem 8 obchodů, což normálně stačí téměř na celý měsíc. Na NQ si 1. korekce došla pro PT, ale trh mě docela napínal, zastavil se 1 tick od PT a pak mu trvalo dalších 8 minut než si pro něj došel. Na TF vstup 15:44 v korekci za 643.9 a celkem rychlý PT. Takže příjemný konec týdne a přeji všem pěkný víkend. Láďa P.S. dnes expirují opce, takže to může být jeden z důvodů pro ten silný downtrend.

12167

12168

Odesláno

roman06: z hlediska spotřebitelských průzkumů a statistiky je 500 lidí docela slušný vzorek (pokud se vybere opravdu náhodně - což je problém) U nás klidně v TV nebo rádiu prezentují "rychlé průzkumy volebních preferencí" a tam bývají vzorky daleko menší - a klidně to ovlivní volby a tím vývoj celého státu na několik let. Trhy jsou vlastně jen o emocích, asi se chytají všeho možného, každý z nás je jen uzlíček nervů...

Odesláno

dnešní Sp vypadá tak, že na BO jsem nevstoupila - byl report a pak už byla cena mimo a do trendu jsem nenašla na mém TF swing...takže dnes jen koukání na klouzačku :)

Odesláno

Já ráno dax vstup 9:35 long na 6003,5 , SL 4,5b a výstup na PT 13,5b. Odpolední ES jsem nesledoval. Když se dívám zpětně tak bych neměl vstup. SD77 jestli chceš obrázek tak mi pisni na mr.novak zavinač worldonline tečka cz. Tady to nebudu dávat at nezasírám vlákno. V pondělí je myslím v USA svátek, takže den volna. Dax budu sledovat velmi opatrně.

Odesláno

yax Napsal:
-------------------------------------------------------
> sv1.dataimpact.com/ss2000/ss2000dbintro42.
> asp?Site=rcg
>
> jinak link je v mailu, ktery posilaji kazdy den do
> emailu - je tam link do passportu a i do archivu.
> A jeste ja mam treba problem s google chrome, v
> tom se tam neprihlasim. Musim pouzivat IE.

ja som zatiaľ mal info o účte len zo stránky www.rcginquiry.com/ kde je výpis v pdf.
Nevedel som že je možné dostávať mail každý deň ...?
Skúsil som aj stránku ktorú si uviedol Ty ale prihlasovacie meno a heslo mi nevzalo... :(

Odesláno

Ahoj,

já dnes nastoupil na signál 0/100 za 642,60 a potom jsem se lekl malého obratu a raději vystoupil s nulou :S
Nechat to tak tak jsem se vezl. Pak už asi jako vy ostatní - do rozjetého vlaku bez paternu jsem nenaskakoval. Ještě počkám jestli se to neobrátí.

Odesláno

Napísal som mail. Prišla mi odpoveď aby som to skúsil znovu, tak som to skúsil znovu a znovu nič. Na mail mi prišiel výpis v pdf a na otázku či je meno a heslo totožné s rcg inquiry.com mi prišla lakonická odpoveď "Yes".

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...